Videolejátszási beállítások

A videók kimenetére és nyelvére vonatkozó alapértelmezett beállítások konfigurálásához válaszd a (Beállítások) > [Videolejátszási beállítások] lehetőséget.

1080p/24 Hz-es kimenet

Elvégezheted a videokimeneti beállításokat.
Az alapértelmezett érték az [Automatikus]. A formátum automatikusan a használt TV-készülékhez igazodik.

  • A TV-készüléknek és az AV-vevőnek támogatnia kell az 1080p/24 Hz videoformátumot. A részleteket lásd a használt eszközhöz mellékelt használati utasításban.
  • A lejátszás alatt álló videónak támogatnia kell az 1080p/24 Hz videoformátumot. Általában a kereskedelemben kapható BD-ROM videoszoftverek esetén „1080p” látható rögzítési formátumként (akárcsak a szoftvercsomagon), ami azt jelenti, hogy a videó 1080p/24 Hz formátumban van rögzítve.
  • Ha a videó nem megfelelően jelenik meg az [Automatikus] beállítás használatakor, módosítsd a kimenet beállítását [Ki] értékre.

Nyelv

Beállíthatod, hogy melyik audio és feliratnyelv legyen prioritásos a videó lejátszásakor.

Blu-ray Disc™ adatkezelés

Bizonyos Blu-ray Disc videókhoz kötődő adatok mentésre kerülhetnek a PS4™ rendszereden. Ellenőrizd, hogy van-e mentve PS4™ rendszereden Blu-ray Disc videókkal kapcsolatos adat.

A rendszereden lévő adatok törléséhez nyomd meg az OPTIONS gombot az adatok listájának képernyőjén, majd válaszd a [Törlés] lehetőséget. Akkor töröld az adatokat, ha BD lemezek lejátszásakor nincs elég szabad rendszertárhely.

Internetkapcsolat engedélyezése a BD-LIVE számára

Lehetővé teszi, hogy a Blu-ray Disc formátumú szoftverek a lemez lejátszása közben kapcsolódjanak az Internethez.
Az Internetkapcsolat engedélyezéséhez jelöld be a jelölőnégyzetet. Ez a beállítás csak 2.0-ás profilú BD lemezek esetén érhető el.