Erről az oldalról

Feltételek

E weboldal elérése és böngészése előtt figyelmesen olvassa el a következő felhasználási feltételeket („Feltételek”). Ez a weboldal kizárólag a Feltételek fenntartás és korlátozás nélküli elfogadása esetén használható. E weboldal használata a Feltételek elfogadásának minősül.

E weboldal használatakor a következő tevékenységek nem engedélyezettek:

  1. Vírust tartalmazó vagy sérült fájl feltöltése, amely károsíthatja mások számítógépének működését;
  2. Minden más törvénytelen vagy a hatályos törvények által tiltott tevékenység;
  3. A Sony Interactive Entertainment Inc., illetve leányvállalatai által nem megfelelőnek ítélt minden egyéb tevékenység.

A Sony Interactive Entertainment Inc. és leányvállalatai által alkalmazott irányelv a harmadik féltől kapott javaslatok, termék- illetve szolgáltatásajánlatok el nem fogadása, korlátozás nélkül beleértve az új vagy továbbfejlesztett termékre, technológiára, kialakításra, folyamatra, szoftverre, valamint a promócióra, hirdetésre és marketingtervre vonatkozó ötleteket, annak érdekében, hogy elkerülje a harmadik féltől kapott ilyen javaslat vagy ajánlat és a saját termékek közötti esetleges jövőbeli ellentét kialakulását. Ezért kérjük, ne küldjön ötletet, grafikát, találmányt, fejlesztést, javaslatot vagy bármilyen más alkotást („Ötlet”) tartalmazó információt részünkre.

Ha a fenti kérés ellenére elküldi nekünk Ötleteit, azt az alábbi feltételek elfogadásának tekintjük:

  1. A Sony Interactive Entertainment Inc. és leányvállalatai nem vállalnak kötelezettséget az Ötlet bizalmas információként való kezelésére.
  2. A Sony Interactive Entertainment Inc. és leányvállalatai nem vállalnak kötelezettséget az Ötlet tanulmányozására, értékelésére és felhasználására.
  3. Ha a Sony Interactive Entertainment Inc. és leányvállalatai az Ötlettel részben vagy egészben megegyező vagy arra hasonlító ötletet alkalmaznának, a Sony Interactive Entertainment Inc. és leányvállalatai nem vállalnak kötelezettséget ezért semmilyen ellenszolgáltatás nyújtására.

KIVÉVE, HA A HATÁLYOS TÖRVÉNYEK MÁSKÉNT RENDELKEZNEK, A SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT INC., ILLETVE LEÁNYVÁLLALATAI NEM TESZNEK NYILATKOZATOT ÉS NEM VÁLLALNAK KIFEJEZETT VAGY BELEÉRTETT, TÖRVÉNYBEN VAGY MÁSHOL MEGHATÁROZOTT GARANCIÁT, BELEÉRTVE A PONTOSSÁGRA, A MEGBÍZHATÓSÁGRA, A TELJESSÉGRE, ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA, HARMADIK FELEK JOGAINAK MEG NEM SÉRTÉSÉRE, ILLETVE A JELEN WEBOLDAL TARTALMÁNAK BIZTONSÁGOSSÁGÁRA VONATKOZÓ GARANCIAVÁLLALÁST ÉS NYILATKOZATOT, ÉS MINDEN FENT EMLÍTETT NYILATKOZAT TÉTELÉT ÉS GARANCIA VÁLLALÁSÁT KIFEJEZETTEN KIZÁRJÁK.

KIVÉVE, HA A HATÁLYOS TÖRVÉNYEK MÁSKÉNT RENDELKEZNEK, A SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT INC., ILLETVE LEÁNYVÁLLALATAI NEM VONHATÓK FELELŐSSÉGRE A JELEN WEBOLDAL ELÉRÉSÉBŐL ÉS HASZNÁLATÁBÓL VAGY ELÉRHETETLENSÉGÉBŐL ÉS HASZNÁLHATATLANSÁGÁBÓL EREDŐ SEMMILYEN VESZTESÉGÉRT ÉS KÁRÉRT.

A SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT INC., ILLETVE LEÁNYVÁLLALATAI ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL BÁRMIKOR ÁTALAKÍTHATJÁK ÉS MÓDOSÍTHATJÁK A JELEN WEBOLDAL TARTALMÁT, ILLETVE FELFÜGGESZTHETIK VAGY MEGSZÜNTETHETIK A JELEN WEBOLDALON KERESZTÜL NYÚJTOTT SZOLGÁLTATÁSOKAT. AZ SIE ÉS LEÁNYVÁLLALATAI NEM VONHATÓK FELELŐSSÉGRE A JELEN WEBOLDAL TARTALMÁNAK ÁTALAKÍTÁSÁBÓL ÉS MÓDOSÍTÁSÁBÓL, ILLETVE A JELEN WEBOLDALON KERESZTÜL NYÚJTOTT SZOLGÁLTATÁSOK FELFÜGGESZTÉSÉBŐL VAGY MEGSZÜNTETÉSÉBŐL EREDŐ SEMMILYEN KÁRÉRT, KIVÉVE, HA A HATÁLYOS TÖRVÉNYEK MÁSKÉNT RENDELKEZNEK.

Előző