Game > PlayStation®2 / PlayStation®-software spelen > Instellingen voor het spelen van games aanpassen

Instellingen voor het spelen van games aanpassen

U kunt de controller- en beeldscherminstellingen wijzigen tijdens het spelen. Druk op de PS-toets op de draadloze controller tijdens het spelen van een game en selecteer vervolgens [Controllerinstellingen] of [Andere instellingen] op het weergegeven scherm.

Controller opnieuw toewijzen

U kunt het toewijzen van controllerpoort en -nummer wijzigen. Indien een controllerpoort of -nummer wordt opgegeven door de software, wijs dan de juiste controllerpoort of het juiste controllernummer toe.*

Controllerpoort [2-D] kan niet worden toegewezen met behulp van het PS3™-systeem.

Opmerking

U kunt de huidige controllertoewijzing controleren door op de PS-toets van de controller te drukken.

Analoge modus wijzigen

U kunt de controllermodus wijzigen. Selecteer een modus die ondersteund wordt door de software. Merk op dat sommige software automatisch de modus selecteert.

Trilfunctie

U kunt de vibratie functie in- of uitschakelen. Deze optie is enkel beschikbaar als u een controller gebruikt die de vibratie functie van het PS3™-systeem ondersteunt.

Opmerkingen

  • Deze instelling werkt bij alle controllers die de vibratie functie ondersteunen.
  • Indien deze optie op [Uit] ingesteld is, zal de controller niet trillen, zelfs als de vibratie functie in de game ingeschakeld is.

Schermmodus

De schermmodus wijzigen. U kunt de schermmodus enkel instellen wanneer 1.080p, 1.080i of 720p is geselecteerd als de resolutie in de instellingen voor video-uitvoer van het PS3™-systeem.

Normaal De inhoud weergeven gelijk aan de schermgrootte zonder de verhoudingen te wijzigen.
Volledig scherm De inhoud op het volledige scherm weergeven door de verhoudingen te wijzigen en het beeld van boven naar beneden en van links naar rechts uit te rekken.

Opmerking

Als [PS - Upscalen] onder (Instellingen) > (Game-instellingen) is ingesteld op [Uit], wordt deze instelling niet weergegeven.

Smoothing

De beeldkwaliteit van een PlayStation®2- of PlayStation®-softwaretitel aanpassen.

Uit Gelijkmatig uitschakelen.
Aan Gelijkmatig gebruiken om de ruwheid van het weergegeven beeld te verminderen.

Opmerking

Bij bepaalde software is het mogelijk dat het smoothing-effect niet merkbaar is of dat de beeldkwaliteit zelfs vermindert wanneer deze optie op [Aan] wordt ingesteld. Stel in dat geval de functie in op [Uit].

Let op

  • Sommige PlayStation®2- of PlayStation®-softwaretitels kunnen anders werken op het PS3™-systeem dan op PlayStation®2- of PlayStation®-systemen of werken soms niet goed op het PS3™-systeem.
  • Discs in PlayStation®2-formaat kunnen niet afgespeeld worden op sommige PS3™-systemen. Voor meer informatie kunt u [Types afspeelbare discs] raadplegen, de SIE-website voor uw regio bezoeken of de documentatie bekijken die met uw PS3™-systeem meegeleverd werd.

Game > PlayStation®2 / PlayStation®-software spelen > Instellingen voor het spelen van games aanpassen