Game > PlayStation®3-software spelen > Instellingen voor het spelen van games aanpassen

Instellingen voor het spelen van games aanpassen

U kunt de controllerinstellingen wijzigen tijdens het spelen. Druk op de PS-toets van de draadloze controller tijdens het spelen van een game en selecteer vervolgens (Instellingen) > (Randapparatuurinstellingen).

Controller opnieuw toewijzen

U kunt het toewijzen van het controllernummer wijzigen. Indien een controllernummer wordt opgegeven door de software, wijs dan het juiste controllernummer toe.

Opmerking

U kunt het huidig toegewezen controllernummer zien boven het poortlampje aan de bovenzijde van de controller. Voor nummers tussen vijf en zeven is de som van de nummers boven de brandende lampjes het controllernummer.

Illustratie van de aansluitingsindicator aan de bovenkant van de controller. Wanneer er een vijfde controller wordt toegewezen, branden aansluitingsindicator 1 en 4.

Controller trilfunctie

U kunt de vibratie functie in- of uitschakelen. Deze optie is enkel beschikbaar als u een controller gebruikt die de vibratie functie van het PS3™-systeem ondersteunt.

Opmerkingen

  • Deze instelling werkt bij alle controllers die de vibratie functie ondersteunen.
  • Indien deze optie op [Uit] ingesteld is, zal de controller niet trillen, zelfs als de vibratie functie in de game ingeschakeld is.

Game > PlayStation®3-software spelen > Instellingen voor het spelen van games aanpassen