Game > Opgeslagen data kopiëren naar opslagmedia (een back-up maken)

Opgeslagen data kopiëren naar opslagmedia (een back-up maken)

Data die in de systeemopslag opgeslagen zijn, kunnen naar een opslagmedium worden geëxporteerd. Omgekeerd kunnen ook opgeslagen data die zijn geëxporteerd worden geïmporteerd naar de systeemopslag. Selecteer de opgeslagen data die u wilt exporteren of importeren, druk op de driehoek-toets en selecteer vervolgens [Kopiëren] in het optiesmenu. Volg de instructies op het scherm om de handeling te voltooien. We raden aan om belangrijke data te kopiëren als back-up.


Opmerkingen

  • Bepaalde opgeslagen data kan niet worden gekopieerd.
  • Opgeslagen data kan niet worden gekopieerd tijdens het afspelen van inhoud met behulp van andere functies, zoals het afspelen van muziekbestanden.
  • Opgeslagen data van PlayStation®2 of PlayStation®-software kunnen eveneens gekopieerd worden naar een geheugenkaart (8MB) (voor PlayStation®2) of een geheugenkaart. Raadpleeg [Opgeslagen data van Memory Cards (geheugenkaarten) gebruiken] onder (Game) > [PlayStation®2 / PlayStation®-software spelen] in deze handleiding voor meer informatie.
  • Een geschikte USB-adapter (niet bijgeleverd) is vereist om opslagmedia met bepaalde PS3™-modellen te gebruiken.

Let op

  • Sommige PlayStation®2- of PlayStation®-softwaretitels kunnen anders werken op het PS3™-systeem dan op PlayStation®2- of PlayStation®-systemen of werken soms niet goed op het PS3™-systeem.
  • Discs in PlayStation®2-formaat kunnen niet afgespeeld worden op sommige PS3™-systemen. Voor meer informatie kunt u [Types afspeelbare discs] raadplegen, de SIE-website voor uw regio bezoeken of de documentatie bekijken die met uw PS3™-systeem meegeleverd werd.

Game > Opgeslagen data kopiëren naar opslagmedia (een back-up maken)