Foto > Photo Gallery gebruiken

Photo Gallery gebruiken

Photo Gallery is een toepassing die het bekijken van foto's opgeslagen op het PS3™-systeem nog leuker maakt. U kunt foto's op verschillende manieren groeperen, zoals op datum en tijd, gebeurtenis of het aantal personen op de foto's. U kunt ook een afspeellijst van de geselecteerde foto's maken en een fotokader voor de afspeellijst selecteren. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van Photo Gallery.

Photo Gallery starten

Als u Photo Gallery wilt gebruiken, moet u de toepassing Photo Gallery eerst downloaden en installeren. Selecteer (Photo Gallery) onder (Foto) om de toepassing te downloaden. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien. Photo Gallery start automatisch na de installatie.

Opmerking

Om Photo Gallery te installeren is minstens 110 MB vrije ruimte in de systeemopslag van het PS3™-systeem vereist.

Photo Gallery verwijderen

U kunt Photo Gallery verwijderen van de systeemopslag. Selecteer (Photo Gallery) onder (Foto), druk op de driehoek-toets en selecteer vervolgens [Verwijderen] in het optiesmenu.

Opmerking

Zelfs nadat de toepassing verwijderd is, blijft het pictogram (Photo Gallery) zichtbaar op het XMB™-scherm. Als u het pictogram selecteert, wordt Photo Gallery opnieuw gedownload.

Foto > Photo Gallery gebruiken