Instellingen > Remote-Play-instellingen > Aangepaste verbindingsinstellingen

Aangepaste verbindingsinstellingen

Deze instelling is enkel beschikbaar op PS3™-systemen die met de functie draadloos LAN zijn uitgerust.


Als er een apparaat dat ondersteuning biedt voor Remote-play geregistreerd is bij een PS3™-systeem dat uitgerust is met een functie voor draadloos LAN, wordt er voor beide systemen automatisch een netwerkverbinding voor Remote-play met een specifiek SSID en een specifieke coderingssleutel (WPA-sleutel) aangemaakt. De systemen kunnen met elkaar communiceren in de infrastructuurmodus. Als u [Aangepaste verbindingsinstellingen] selecteert, kunt u handmatig het SSID en de coderingssleutel wijzigen die zijn ingesteld op het PS3™-systeem. Het is meestal niet nodig om deze instellingen aan te passen.

SSID De SSID instellen.

U kunt een SSID naar keuze invoeren.
Instelling WLAN-beveiliging Stel de beveiligingsmethode in.

Enkel [WPA-PSK (AES)] kan worden geselecteerd voor de Remote-play-instellingen.
WPA-sleutel Een coderingssleutel instellen.

U kunt een sleutel naar keuze invoeren. De coderingssleutel wordt als een reeks van asterisks weergegeven. U hebt de sleutel die u hier invoert nodig als u de netwerkverbinding voor het apparaat dat ondersteuning biedt voor Remote-play wilt wijzigen. Onthoud de sleutel voor toekomstig gebruik.

Opmerking

Als het SSID en de WPA-sleutel voor het PS3™-systeem worden gewijzigd, moeten het SSID en de WPA-sleutel ook worden gewijzigd naar dezelfde waarden voor de netwerkverbinding van het apparaat dat ondersteuning biedt voor Remote-play. Vergeet niet het apparaat dat ondersteuning biedt voor Remote-play opnieuw te registreren na het wijzigen van deze waarden.

Instellingen > Remote-Play-instellingen > Aangepaste verbindingsinstellingen