Instellingen > Systeeminstellingen > Controle voor HDMI

Controle voor HDMI

Deze functie is beschikbaar vanaf de CECH-2000-reeks van het PS3™-systeem.


U kunt de afstandsbediening van een BRAVIA™-tv (een Sony Corporation-product) gebruiken om het PS3™-systeem te bedienen. De tv moet ondersteuning bieden voor de functie BRAVIA™ Sync en het PS3™-systeem moet via een HDMI-kabel aangesloten zijn op de tv. Om deze functie te activeren, stelt u [Controle voor HDMI] in op [Aan].

Uit De functie Controle voor HDMI uitschakelen.
Aan De functie Controle voor HDMI inschakelen.

De belangrijkste Bravia-televisiefuncties die uitgevoerd kunnen worden op het PS3™-systeem

Afspelen met één druk op de knop Als u het PS3™-toestel inschakelt, wordt de aangesloten tv ook ingeschakeld en wordt de ingang voor het PS3™-toestel automatisch geselecteerd.

De belangrijkste PS3™-systeemfuncties die uitgevoerd kunnen worden op de Bravia-televisie

Afspelen met één druk op de knop Als u drukt op de toets LINK op de afstandsbediening van de tv en [PS3™] selecteert in het tv-menu, wordt het PS3™-toestel ingeschakeld.
Het menu bedienen met de afstandsbediening De afstandsbediening van de tv kan worden gebruikt om bepaalde functies van het PS3™-toestel te bedienen.
Aangesloten apparaten tegelijk uitschakelen Als u de tv uitschakelt, wordt het aangesloten PS3™-toestel ook uitgeschakeld (de stand-bymodus wordt geactiveerd).

Opmerkingen

  • De beschikbare BRAVIA™ Sync-functies variëren afhankelijk van de gebruikte tv. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de tv voor meer informatie.
  • Zelfs wanneer [Aan] geselecteerd is, is deze functie mogelijk niet beschikbaar in de volgende gevallen:
  • - Bij het gebruiken van bepaalde functies van het PS3™-toestel, zoals een game spelen of een video afspelen.
  • - Wanneer het PS3™-toestel niet geselecteerd is als ingangsbron voor de tv.
  • BRAVIA™ Sync (Controle voor HDMI) is een functie waarmee het mogelijk wordt om aangesloten apparaten onderling te gebruiken via de CEC-specificatie (Consumer Electronics Control), een onderdeel van de HDMI-specificatie. Deze functie is alleen beschikbaar op Sony-apparaten die Controle voor HDMI ondersteunen. Producten die werden ontworpen door andere fabrikanten die de CEC-specificatie ondersteunen, kunnen mogelijk worden bediend via Controle voor HDMI, maar de compatibiliteit van alle functies met deze producten wordt niet gegarandeerd.

Instellingen > Systeeminstellingen > Controle voor HDMI