Instellingen > Game-instellingen

Game-instellingen

Pas de instellingen aan voor uitvoer via PlayStation®2 en PlayStation®-software.

Let op

  • Sommige PlayStation®2- of PlayStation®-softwaretitels kunnen anders werken op het PS3™-systeem dan op PlayStation®2- of PlayStation®-systemen of werken soms niet goed op het PS3™-systeem.
  • Discs in PlayStation®2-formaat kunnen niet afgespeeld worden op sommige PS3™-systemen. Voor meer informatie kunt u [Types afspeelbare discs] raadplegen, de SIE-website voor uw regio bezoeken of de documentatie bekijken die met uw PS3™-systeem meegeleverd werd.

PS - Upscalen

Upscalen is een functie die gebruikt kan worden om videocontent opgenomen in SD-resolutie (NTSC: 480p / 480i, PAL: 576p / 576i) weer te geven in HD-resolutie (1080p / 1080i / 720p). Omdat de video-inhoud van PlayStation®2- en PlayStation®-software is opgenomen in SD-resolutie, is het mogelijk de inhoud te upscalen. Door het upscalen van de uitvoer te activeren kan video met een hogere resolutie worden verkregen.

Uit Geüpscalede uitvoer uitschakelen.
Normaal Upscalen en weergeven met een grootte gelijk aan de schermgrootte.
Volledig scherm Upscalen en weergeven met volledig scherm door de verhoudingen te wijzigen en het beeld uit te rekken.

Opmerkingen

  • Als u deze functie wilt gebruiken, moet een tv die compatibel is met HD-invoer en -uitvoer aangesloten zijn door middel van een HDMI- of een component-AV-kabel. De instelling voor video-uitvoer van het PS3™-systeem moet ook zijn ingesteld om video uit te voeren aan 1.080p, 1.080i of 720p.
  • Zet deze functie op [Uit] indien de beeldkwaliteit vermindert of indien het beeld er niet normaal uitziet na het upscalen.
  • Dit item wordt weergegeven als [PS/PS2 - Upscalen] op sommige modellen.

PS - Smoothing

Uit Gelijkmatig uitschakelen.
Aan Gelijkmatig gebruiken om de ruwheid van het weergegeven beeld te verminderen.

Let op

  • Bij bepaalde software is het mogelijk dat het gelijkmatig-effect niet merkbaar is of dat de beeldkwaliteit zelfs vermindert wanneer deze optie wordt ingesteld op [Aan]. Stel in dat geval de functie in op [Uit].
  • Dit item wordt weergegeven als [PS/PS2 - Smoothing] op sommige modellen.

Instellingen > Game-instellingen