Remote-start

U kunt een PS3™-systeem dat zich in de stand-bystand (Wake On LAN) bevindt op afstand inschakelen met behulp van een apparaat dat Remote-play ondersteunt, zoals een PS Vita-systeem of een PSP™-systeem. Voor u deze functie kunt gebruiken, moet u eerst de volgende stappen uitvoeren:

Om remote-play te gebruiken via de functie draadloos LAN van het PS3™-systeem of via een toegangspunt:

Bij gebruik van remote-play via het internet:

Opmerkingen

  • Om de functie remote-start te kunnen gebruiken, moeten gebruikers van PS3™-systemen van de reeksen CECH-4302, CECH-4303, CECH-4304 en CECH-4308 verbonden zijn met een netwerk via de functie voor draadloos LAN van het PS3™-systeem.
  • Voor meer informatie over automatisch aanmelden onder (Gebruikers), raadpleeg (Gebruikers) > [Aanmelden] > [Automatisch aanmelden instellen] in deze handleiding.
  • Voor meer informatie over automatisch aanmelden bij het PSNSM kunt u (PlayStation™Network) > [Wachtwoord opslaan (automatisch aanmelden)] raadplegen in deze handleiding.

Remote-start inschakelen

1.

Selecteer (Instellingen) > (Remote-Play-instellingen).

2.

Selecteer [Remote-start] > [Aan].

3.

Selecteer [Bevestigen] op het scherm dat verschijnt. Om remote-play via het internet te gebruiken, vinkt u [Schakelt Remote-start via internet in] aan.

4.

Schakel het PS3™-systeem uit.
Selecteer (Gebruikers) > (Schakel systeem uit) om het systeem uit te schakelen en in de stand-bymodus te brengen. Controleer of de activiteitsindicator rood oplicht.

5.

Voer Remote-play uit met een apparaat dat Remote-play ondersteunt, zoals een PS Vita-systeem of een PSP™-systeem.
Voor meer informatie over remote-play verwijzen wij u naar de instructies die geleverd zijn bij het gebruikte apparaat.

Opmerkingen

  • Voor meer informatie over Remote-play met behulp van een PS Vita-systeem of een PSP™-systeem, raadpleegt u (Netwerk) > (Remote-play) > [Remote-play gebruiken] in deze handleiding.
  • Wanneer remote-start ingeschakeld is, zal de inwendige ventilator van het PS3™-systeem blijven werken, ook nadat het toestel uitgeschakeld is.

Remote-start uitschakelen

1.

Selecteer (Instellingen) > (Remote-Play-instellingen).

2.

Selecteer [Remote-start] > [Uit].

Remote-start via het internet

Afhankelijk van het gebruikte netwerkapparaat is het mogelijk dat u geen gebruik kunt maken van remote-play via het internet. Controleer als dat gebeurt de volgende informatie:

Let op

Als remote-start is ingeschakeld, kan het PS3™-systeem, afhankelijk van het type router, per ongeluk worden opgestart. Indien er geen remote-play-verbinding wordt gemaakt binnen een bepaalde tijd nadat het PS3™-systeem opstart, wordt het toestel automatisch uitgeschakeld. Om dit te voorkomen kan remote-start via het internet mogelijk automatisch uitgeschakeld zijn.