PlayStation™Network > De portemonnee gebruiken

De portemonnee gebruiken

Om deze functie te gebruiken, zult u mogelijk uw systeemsoftware moeten updaten.


Gebruik de portemonnee voor de aankoop van producten die worden aangeboden in (PlayStation®Store). Voor elke Sony Entertainment Network master-account wordt een portemonnee gecreëerd. U moet fondsen aan de portemonnee toevoegen voordat u aankopen doet.

Fondsen toevoegen

U kunt kapitaal toevoegen aan de portemonnee via mogelijkheden zoals een kredietkaart of PlayStation®Network Card. Methodes om kapitaal te storten, valuta en limieten betreffende het kapitaalniveau in de portemonnee variëren naargelang het land of de regio waarin u woont. Neem contact op met de telefoonlijn voor technische ondersteuning van uw regio voor meer informatie.

1.

Selecteer (PlayStation™Network) > (Accountbeheer).

2.

Selecteer (Transactiebeheer).

3.

Selecteer [Bedrag toevoegen].
Volg de instructies op het scherm om de transactie af te ronden.

Instellen om automatisch fondsen toe te voegen

Voor actieve abonnementen met betrekking tot uw account, kan via uw kaart automatisch kapitaal worden toegevoegd aan de portemonnee als u onvoldoende kapitaal hebt om uw abonnement te vernieuwen. Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in uw land of regio. Neem contact op met de telefoonlijn voor technische ondersteuning van uw regio voor meer informatie.

1.

Selecteer (PlayStation™Network) > (Accountbeheer).

2.

Selecteer (Transactiebeheer).

3.

Selecteer [Automatisch geld toevoegen].

Opmerkingen

  • Abonnementen zijn diensten die kunnen worden gebruikt gedurende een vooraf ingestelde periode zoals 30 of 60 dagen. Als het abonnement verlopen is, wordt een verlenging naar een volgende abonnementsperiode automatisch aangekocht.
  • Afhankelijk van welk bedrag het hoogst is, wordt het tekort voor de abonnementsdienst of het minimumbedrag voor het toevoegen van fondsen aan de portemonnee aan de account toegevoegd.
  • [Automatisch geld toevoegen] is automatisch ingesteld op [Aan] wanneer u een abonnement koopt.

Gebruik van portemonnee door sub-accounthouders

Een sub-accounthouder kan geen portemonnee aanmaken, maar de portemonnee van de gekoppelde master-account wel gebruiken om producten en diensten te betalen. Een master-accounthouder kan maandelijkse bestedingslimieten instellen voor gekoppelde sub-accounts. Om de bestedingslimieten in te stellen, selecteer (Sub-accountbeheer) onder (PlayStation™Network) > (Accountbeheer).

PlayStation™Network > De portemonnee gebruiken