HDMI-apparaatkoppeling inschakelen

Als je HDMI Device Link wilt activeren voor bediening op afstand via je televisie, selecteer je (Instellingen) > [Systeem] en schakel je vervolgens het selectievakje voor [HDMI-apparaatkoppeling inschakelen] in. Als je een televisie van Sony gebruikt, moet deze BRAVIA™ Sync ondersteunen.

  • De functies die kunnen worden gebruikt met BRAVIA™ Sync variëren afhankelijk van het model tv. Raadpleeg de instructies die bij de gebruikte tv zijn geleverd voor nadere details.
  • Zelfs als deze instelling is ingeschakeld, is Device Link-functionaliteit mogelijk niet beschikbaar in deze situaties.
    • Bij gebruik van bepaalde functies zoals het spelen van een game of het afspelen van een video.
    • Als de invoer van de tv wordt omgeschakeld.
  • BRAVIA™ Sync (Control for HDMI) is een functie die interoperabiliteit van aangesloten apparaten mogelijk maakt via de CEC-specificatie (Consumer Electronics Control), die onderdeel uitmaakt van de HDMI-specificatie. Deze functie wordt ondersteund door Sony-apparaten die Control for HDMI ondersteunen. Producten die zijn ontwikkeld door andere bedrijven die de CEC-specificatie ondersteunen kunnen mogelijk wel worden bediend met Control for HDMI, maar er is geen garantie dat alle functies compatibel zijn met deze producten.