Utilizarea PlayStation™Music

PlayStation™Music este un serviciu oferit de PlayStation™Network. Cu PlayStation™Music, poți utiliza serviciul de muzică în streaming Spotify®. Pentru detalii despre Spotify®, vizitează acest site web.

playstationmusic.com/spotify

  • PlayStation™Music este disponibil numai în anumite țări și regiuni și în anumite limbi. De asemenea, tipurile de conținut și serviciile furnizate diferă în funcție de țara sau regiunea de reședință.
  • Anumite conținuturi și servicii sunt disponibile numai pentru cumpărare. Pentru detalii despre achizițiile de la PlayStation™Store, consultă „Informații cont”.

Ascultarea muzicii

Selectează [Spotify] din zona de conținut. Dacă utilizezi Spotify® pentru prima dată pe sistemul PS4™, trebuie să introduci informațiilor contului tău Spotify®. Dacă nu ai un cont, urmează instrucțiunile de pe ecran pentru a crea unul.
Poți asculta muzică în fundal, în timp ce te joci sau utilizezi aplicații precum browser-ul de internet.

  • În funcție de starea aplicației sau a sistemului, este posibil să nu poți asculta muzică.
  • Muzica de fundal ascultată în timp ce te joci nu este inclusă în videoclipuri.
  • Pentru întreruperea redării, reglarea volumului sau schimbarea altor setări în timpul redării conținutului, selectează [Spotify] din meniul rapid.

Utilizarea Spotify® Connect

Cu aplicația Spotify® instalată pe telefonul inteligent sau pe un alt dispozitiv mobil, poți utiliza caracteristica Spotify® Connect pentru a te conecta la sistemul PS4™ aflat în aceeași rețea. Astfel, vei putea opera sistemul PS4™ de la distanță pentru a asculta muzică de pe Spotify®. Pentru detalii, vizitează site-ul web Spotify®.

De asemenea, poți utiliza telefonul inteligent sau un alt dispozitiv mobil într-o rețea pentru a porni sistemul PS4™ conectat prin Spotify® Connect. Selectează [Spotify] din zona de conținut a sistemului PS4™ pentru a configura setările dispozitivului.