Notificări importante pentru consumatori

 • Caracteristicile, design-ul și specificațiile sistemului PS4™ diferă în funcție de model. Pentru detalii, consultă instrucțiunile sistemului.
 • Utilizarea sistemului PS4™ și caracteristicile acestuia sunt guvernate de diferite contracte de utilizare care pot fi modificate din când în când. Vizitează site-ul web SIE pentru țara sau regiunea ta pentru cele mai recente copii ale acestor contracte, cât și pentru cea mai recentă versiune a termenilor și condițiilor sistemului PS4™, cât și pentru modificările efectuate în Ghidul utilizatorului și în alte documentații.
 • Întotdeauna actualizează sistemul PS4™ la cea mai recentă versiune a programului sistemului. Prin actualizare, te vei bucura de caracteristici suplimentare, de o mai bună funcționare a sistemului și de un nivel mai ridicat de securitate.
 • Se recomandă utilizarea celei mai recente versiuni a programului sistemului sau a aplicațiilor instalate pe dispozitivul conectat la sistemul PS4™, inclusiv pe sistemul PlayStation®Vita și pe telefonul inteligent cu (PlayStation App). În cazul în care caracteristicile sunt utilizate pe diferite dispozitive conectate, este posibil ca unele caracteristici să nu fie disponibile, în funcție de versiunea programului sistemului sau a aplicației utilizate.
 • PlayStation™Network este disponibilă numai în anumite țări și regiuni și în anumite limbi. De asemenea, tipurile de conținut și de servicii oferite de PlayStation™Network diferă în funcție de țară și regiune. Pentru detalii, vizitează site-ul web de asistență pentru țara sau regiunea ta.
 • Unele produse și servicii sunt disponibile numai în anumite țări sau regiuni. Pentru detalii, vizitează site-ul web de asistență pentru țara sau regiunea ta.
 • Înainte de a trimite sistemul PS4™ la un centru de service autorizat pentru reparații, toți utilizatorii sistemului trebuie să fie deconectați de la PlayStation™Network. Astfel se previne accesul neautorizat sau utilizarea cardului de credit sau a altor detalii personale. Pentru deconectare, selectează (Setări) din ecranul de funcții și apoi selectează [Gestionare conturi] > [Deconectare].
 • Înainte de a transfera, casa sau returna sistemul PS4™ (dacă acest lucru este permis), acesta trebuie să fie dezactivat și inițializat. Pentru detalii, consultă „Transferarea sau casarea sistemului PS4™”.
 • Caracteristicile de rețea ale sistemului PS4™ necesită o conexiune pe bandă largă la internet.
 • Cheltuielile pentru abonamentul la internet sunt responsabilitatea utilizatorului.
 • Alocarea butoanelor utilizate pentru funcțiile „Introducere” și „Anulare” (în general butonul cruce și butonul cerc) pot să difere, în funcție de țara sau de regiunea de unde a fost cumpărat sistemul PS4™.
 • Sony Interactive Entertainment Inc. deține sau administrează o parte sau toate drepturile pentru imagini și pentru alt conținut protejat prin copyright din Ghidul utilizatorului. Utilizarea imaginilor și a altui conținut protejat prin copyright (inclusiv copierea, reproducerea, modificarea, încărcarea pe o rețea, afișarea, transmiterea, distribuirea, licențierea, vânzarea și publicarea) cu excepția utilizării în acest document, este interzisă în limitele permise de lege.
 • Acest manual, Ghidul utilizatorului, poate fi modificat fără notificare prealabilă.
 • Informațiile despre funcționalitățile sistemului și imaginile publicate în Ghidul utilizatorului pot să difere față de cele de pe sistemul PS4™, în funcție de versiunea utilizată pentru programul sistemului. De asemenea, figurile și imaginile ecranelor pot să difere față de produsul real.
 • Site-urile web utilizate în imaginile ecranelor din acest ghid al utilizatorului pot fi fictive.
 • Dacă aplicația Java Script este dezactivată în browser-ul de internet, este posibil ca acest ghid al utilizatorului să nu poată fi folosit și afișat în mod corect. Verifică dacă aplicația JavaScript este activată.
 • Pentru a utiliza mai multe caracteristici ale sistemului PS4™, trebuie să te conectezi la PlayStation™Network. În acest ghid al utilizatorului se presupune că ești conectat. Dacă selectezi o caracteristică și aceasta necesită conectare, dar nu ești conectat, va fi afișat un ecran de conectare. Pentru conectare urmează instrucțiunile afișate pe ecran.