Copiere de rezervă și restabilire

Poți crea copii de rezervă pentru datele salvate în memoria sistemului PS4™ pe un dispozitiv de stocare USB sau poți utiliza dispozitivul pentru a restabili datele salvate în copiile de rezervă pe sistemul PS4™. Această caracteristică este utilă la înlocuirea hard disk-ului, la transferul proprietății sau la înlocuirea sistemului PS4™.
Conectează dispozitivul de stocare USB utilizat pentru copiile de siguranță și apoi selectează (Setări) > [Sistem] > [Copiere de rezervă și restabilire].

Notificări

 • Nu închide sistemul PS4™ în timpul creării copiilor de siguranță sau a restabilirii datelor. În caz contrar, sistemul se poate defecta.
 • La restabilirea datelor, toate setările curente și informațiile salvate pe sistemul PS4™ vor fi șterse. Această operație nu poate fi anulată, chiar dacă anulezi operația de restabilire. Asigură-te că nu ștergi din greșeală date importante. Datele șterse nu vor mai putea fi recuperate.

Copiere de rezervă pentru PS4

Utilizează această funcție pentru a copia datele salvate în memoria sistemului PS4™ pe un dispozitiv de stocare USB. Numele fișierului de siguranță este setat automat în funcție de data și de ordinea salvării. Poți adăuga note în [Descriere].

 • Sunt suportate dispozitive de stocare USB formatate FAT și exFAT.
 • Trebuie să introduci complet dispozitivul de stocare USB în portul USB. Unele dispozitive nu sunt compatibile datorită formei sau design-ului.
 • Trofeele nu sunt incluse în copiile cu date de siguranță. Pentru a salva trofeele câștigate pe serverele PlayStation™Network, selectează (Trofee) din ecranul de funcții, apasă pe butonul OPTIONS și apoi selectează [Sincronizare cu PlayStation Network].
 • Toate datele utilizatorului sunt incluse în copiile de siguranță.
 • Utilizatorii care nu s-au conectat niciodată la PlayStation™Network pot restaura datele salvate numai pe sistemul PS4™ original pe care sunt salvate copiile de siguranță. Pentru a restaura datele salvate pe un alt sistem PS4™, trebuie să te conectezi la PlayStation™Network înainte de crearea copiilor de siguranță.
 • Datele salvate pot fi copiate pentru fiecare utilizator individual. Pentru detalii, consultă „Date salvate în memoria sistemului”.

Restabilire PS4

Utilizează această funcție pentru a restabili copiile de siguranță de pe un dispozitiv de stocare USB pe un sistem PS4™ formatat.

 • Programul software de pe sistemul PS4™ care va fi restaurat trebuie să aibă aceeași versiune ca și sistemul PS4™ pe care s-au creat copiile de siguranță. În caz contrar, asigură-te că pe sistemul care va fi restaurat este instalată cea mai recentă versiune pentru programul software de sistem.
 • Dacă restaurezi datele salvate pe un alt sistem PS4™, membrii familiei care nu s-au conectat niciodată la PlayStation™Network sunt eliminaţi din familia ta. După restaurare, administratorul familiei trebuie să adauge din nou membrii familiei care au fost şterşi.
 • Capturile de ecran și videoclipurile cu rezoluție mare capturate pe consola PlayStation®4 Pro pot fi afișate numai utilizând o consolă PlayStation®4 Pro.

Ștergere date de rezervă

Utilizează această funcție pentru a șterge copiile de siguranță salvate pe dispozitivul de stocare USB.