Activare link pentru dispozitivul HDMI

Pentru a activa conectarea dispozitivului HDMI pentru telecomanda televizorului, selectează (Setări) > [Sistem] și apoi bifează caseta pentru [Activare link pentru dispozitivul HDMI]. Dacă utilizezi un televizor Sony, acesta trebuie să suporte BRAVIA™ Sync.

  • Caracteristicile care pot fi utilizate cu BRAVIA™ Sync diferă în funcție de modelul televizorului. Pentru detalii, consultă instrucțiunile televizorului.
  • Chiar dacă această setare este activată, este posibil ca funcționalitatea de conectare a dispozitivului să nu fie disponibilă în aceste cazuri.
    • Dacă utilizezi anumite caracteristici, de exemplu când te joci sau vizionezi un video.
    • Dacă intrarea televizorului a fost schimbată.
  • Caracteristica BRAVIA™ Sync (Control pentru HDMI) permite interoperabilitatea dispozitivelor conectate utilizând specificația CEC (Consumer Electronics Control), care face parte din specificația HDMI. Dispozitivele Sony care suportă Control pentru HDMI vor suporta această caracteristică. Este posibil ca produsele dezvoltate de alte companii care suportă specificațiile CEC să poată fi operate folosind Control pentru HDMI, însă nu se oferă nicio garanție că toate caracteristicile sunt compatibile cu aceste produse.