Spil > Kopiering af gemte data til et lagringsmedie (sikkerhedskopiering)

Kopiering af gemte data til et lagringsmedie (sikkerhedskopiering)

Data, der er gemt på systemlageret, kan eksporteres til et lagringsmedie, og eksporterede data kan importeres til systemlageret. Vælg de gemte data, som du vil eksportere eller importere. Tryk på trekant -tasten, og vælg derefter [Kopier] i indstillingsmenuen. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre handlingen. Vi anbefaler, at du sikkerhedskopierer vigtige data.


Tips

  • Nogle gemte data kan ikke kopieres.
  • Gemt data kan ikke kopieres under afspilning af indhold med andre funktioner, herunder afspilning af musikfiler.
  • Data i PlayStation®2- eller PlayStation® formateret software kan også gemmes på et Memory card (8MB) (til PlayStation®2) eller et Memory card. Yderligere oplysninger findes under [Brug af gemte data på Memory Cards] under (Spil) > [Afspilning af PlayStation®2/PlayStation® formateret software] i denne vejledning.
  • Visse modeller af PS3™-systemet kræver en bestemt USB-adapter (medfølger ikke) ved brug af lagermedier.

Vigtigt

  • Nogle titler i din PlayStation®2- eller PlayStation® formateret software afspilles anderledes på et PS3-system end på et PlayStation®2- eller PlayStation®-system, eller måske afspilles de ikke korrekt på PS3™-systemet.
  • Ikke alle PS3™-systemer understøtter afspilning af PlayStation®2-formaterede diske. Yderligere oplysninger findes under [Understøttede disktyper], på SIE-webstedet for dit land/område eller i den dokumentation, der fulgte med dit PS3™-system.

Spil > Kopiering af gemte data til et lagringsmedie (sikkerhedskopiering)