Systemsoftwareopdatering

Opdater altid PS4™-systemet med den seneste version af systemsoftwaren. Når du opdaterer, får du flere funktioner, forbedret anvendelighed og forbedret sikkerhed.

Vælg (Indstillinger) > [Systemsoftwareopdatering] for at sikre, at systemet har den seneste version af systemsoftwaren. Hvis der findes en opdateringsfil til en senere version, bliver den automatisk downloadet.
Du kan fortsætte med at bruge systemet under download. Når download er færdig, vises der en pop op-meddelelse øverst til venstre på skærmen. Vælg meddelelsen under (Meddelelser), mens du befinder dig i funktionsområdet, vælg det relevante element fra (Downloads), og følg derefter vejledningen på skærmen for at foretage installationen.

Bemærkninger

  • Sluk ikke for PS4™-systemet under installationen. Afbrydes installationen, kan det forårsage beskadigelse af systemet.
  • Opdateringsfiler kan også være inkluderede på spildisks. Når du afspiller en disk, som indeholder en nyere version af systemsoftwaren, vises der en skærm, som vejleder dig gennem opdateringsprocessen. Følg vejledningen på skærmen for at udføre opdateringen.
  • Du kan også anvende en opdateringsfil, der er gemt på en USB-lagerenhed, til at opdatere systemsoftwaren. Gå til webstedet for kundesupport i dit land eller din region for at få flere oplysninger.