Tilmeld dig PlayStation®Plus

PlayStation®Plus er en medlemstjeneste til PlayStation™Network.
Som PlayStation®Plus-medlem kan du købe bestemt indhold til specialpris, automatisk downloade spil og opdateringsfiler til systemsoftwaren og få gavn af andre ekstra funktioner.
Du kan købe et PlayStation®Plus-abonnement i PlayStation®Store på samme måde, som du køber andre ting.

Ved køb af et PlayStation®Plus-abonnement bliver ikonet (PlayStation®Plus) vist ved siden af din avatar på din profilskærm samt ved egenskaber eller PlayStation®Store-indhold, der er forbeholdt PlayStation®Plus.

  • Indhold og typer af tjenester varierer, afhængigt af land eller område. For yderligere oplysninger kan du besøge følgende websted.
    http://www.playstationplus.com/
  • Når du har en konto med et PlayStation®Plus-abonnement på en enhed, f.eks. et PS3™-system, og du knytter den pågældende konto til dit system, omfattes dit system af PlayStation®Plus-fordele.

Brug af funktioner til automatisk opdatering

Med et PlayStation®Plus-abonnement bliver opdateringsfiler til programmer automatisk downloadet, og dine Trophy-oplysninger bliver automatisk synkroniseret med PlayStation™Network-serverne.

  • For at anvende denne egenskab, skal du tappe (Indstillinger) > [Start] > [PlayStation™Network] > [Automatiske opdateringsindstillinger] > [Opdatér automatisk]-afkrydsningsfeltet for at sætte en markering for at aktivere indstillingen.
  • Nogle tjenester kræver, at dit system er sluttet til internettet ved brug af en Wi-Fi-forbindelse for at kunne opdatere automatisk.

Kopiering af gemte data til PlayStation™Network-serverne

Med et PlayStation®Plus-abonnement kan gemte data for spil, du spillede på dit system blive kopieret til PlayStation™Network-serverne. Du kan også downloade kopierede data til andre PS Vita-systemer , PS TV-systemer eller PS3™-systemer. Yderligere oplysninger findes under "Upload og download af gemte data".

Til toppen af siden