PS3 Remote Play Lukning af Remote Play-forbindelse

Når du afbryder forbindelsen mellem dit system og PS3™-systemet, lukkes programmet Remote Play.

Lukning af Remote Play-forbindelse ved at slukke PS3™-systemet

1.
Tryk på skærmen på dit system.
2.
Vælg (Sluk system).
3.
Vælg [Sluk system] > [Ja].
PS3™-systemet slukkes, og Remote Play-forbindelsen lukkes.

Lukning af Remote Play-forbindelse uden at slukke PS3™-systemet

Tryk på PS-knappen på dit system for at skifte til LiveArea™-skærmen for Remote Play. Remote Play-forbindelsen lukkes efter 30 sekunder.

Til toppen af siden