Kirjautuminen sisään ja ulos

Enintään neljä henkilöä voi kirjautua sisään PS4™-järjestelmään samanaikaisesti. Kun useita käyttäjiä on kirjautuneena ja joku käyttäjistä painaa ohjaimen PS-näppäintä, kyseisen käyttäjän aloitusnäyttö tulee näkyviin.

Kirjautuminen sisään

Käyttäjä on valittava, kun PS4™-järjestelmään kytketään virta tai ohjain kytketään. Kirjaudu sisään valitsemalla käyttäjä ja noudattamalla sitten näytön ohjeita.
Voit luoda uuden käyttäjän valitsemalla [Uusi käyttäjä] ja kirjautua sisään tai kirjautua sisään vierailijana.

 • Kun ohjain kytketään, määritetyn värinen valopalkki syttyy. Määritetty väri riippuu järjestyksestä, jossa ohjaimet kytketään. Ensimmäinen ohjain on sininen, toinen on punainen, kolmas on vihreä ja neljäs on vaaleanpunainen.
 • PS4™-järjestelmä voi kirjata sinut sisään automaattisesti. Voit myös määrittää sisäänkirjauduttaessa pyydettävän tunnistekoodin. Lisätietoja on kohdassa ”Kirjautumisasetukset”.
 • PS4™-järjestelmä voi kirjata sinut sisään automaattisesti myös kasvojentunnistuksen avulla käyttämällä aiemmin tallennettuja kasvotietoja.
  Jos lisäät valintamerkin kohtaan (Asetukset) > [Kirjautumisasetukset] > [Ota kasvojentunnistus käyttöön], järjestelmä tunnistaa sinut kameralla ja kirjaa sinut sisään automaattisesti.
  Jos haluat kirjautua sisään käyttäjänä, joka ei ole lisännyt kasvotietoja, tai jos haluat kirjautua sisään uutena käyttäjänä, poistu kasvojentunnistusnäytöstä ja valitse haluamasi käyttäjä.
 • Jos haluat kirjautua sisään niin, että näyt ystäville ja muille pelaajille offline-tilassa, paina OPTIONS-näppäintä ja valitse sitten [Kirjaudu sisään online-tilassa [Näy offline-tilassa]]. Tämän jälkeen et enää sisälly tapahtumiin eikä sinua näytetä [Pelaa parhaillaan] -kohdassa.

Kirjautuminen ulos

Voit kirjautua ulos PS4™-järjestelmästä seuraavilla tavoilla. Kun kirjaudut ulos, sinun on käytettävä omaa ohjaintasi.

 • Valitse (Virta) toimintonäytöstä ja valitse sitten [Kirjaudu ulos PS4-järjestelmästä].
 • Valitse [Virta] > [Kirjaudu ulos PS4-järjestelmästä] pikavalikossa.
 • Kun järjestelmän virta katkaistaan tai se siirretään lepotilaan, kaikki käyttäjät kirjataan ulos.
 • Voit vaihtaa laitteen käyttäjää kirjautumatta ulos valitsemalla [Vaihda käyttäjää].