Tapahtumaan osallistuminen

1.
Valitse (Tapahtumat) toimintonäytöstä.
2.
Valitse tapahtuma, johon haluat liittyä.
3.
Valitse tapahtuman tietonäytöstä [Osallistuu].
Lisää valintamerkki kohtaan [Liity automaattisesti alkamisaikana], jos haluat, että PS4™-järjestelmä käynnistyy ja liittyy tapahtumaan automaattisesti tapahtuman alkaessa. Kun liityt tapahtumaan, johon toinen pelaaja on sinut kutsunut, (Ryhmä) käynnistyy automaattisesti ja liityt tähän ryhmään.
Jos et lisää valintamerkkiä, voit silti liittyä tapahtumaan valitsemalla tapahtuman tietonäytöstä [Liity nyt] tai [Katsele nyt].
  • PS4™-järjestelmän täytyy olla lepotilassa, jotta se voi käynnistyä automaattisesti tapahtuman alkaessa. Vaikka järjestelmä käynnistyisi automaattisesti, se siirtyy lepotilaan 30 minuutin kuluttua, jos sitä ei käytetä.
  • Jos järjestelmä on määritetty liittymään automaattisesti useisiin samaan aikaan alkaviin tapahtumiin, se liittyy automaattisesti viimeksi valitsemaasi tapahtumaan.
  • Voit muuttaa asetuksia, jotka koskevat automaattista liittymistä tapahtumiin, painamalla OPTIONS-näppäintä tapahtuman tietonäytössä ja valitsemalla sitten [Liity automaattisesti alkamisaikana].
  • Jos toinen pelaaja kutsuu sinut tapahtumaan, jonka nimi tai kuvaus on mielestäsi asiaton, voit tehdä ilmoituksen tapahtumasta. Paina OPTIONS-näppäintä tietonäytössä ja valitse sitten [Ilmoittaminen].

Tapahtuman luonti

1.
Valitse (Tapahtumat) toimintonäytöstä.
2.
Valitse [Luo tapahtuma].
3.
Lisää tapahtuman tiedot ja valitse sitten [Luo].
Jos tapahtumaan kuuluu pelin pelaaminen, voit järjestää sen valmiiksi etukäteen.
Voit lähettää tapahtumakutsuja muille pelaajille tai ryhmillesi, joukkueillesi ja yhteisöillesi.
  • Jos haluat muokata luomiasi tapahtumia, valitse luomasi tapahtuma tapahtumaluettelosta ja valitse sitten [Muokkaa].
  • Voit muuttaa tapahtumaan liittyvää peliä, vaikka tapahtuma olisi jo alkanut.