Oman profiilin tarkasteleminen

Valitse [Profiili] toimintonäytöstä.

Online-tilan vaihtaminen

Valitse [Määritä online-tila]. Jos haluat näkyä ystäville ja muille pelaajille offline-tilassa, valitse [Näy offline-tilassa]. Tämän jälkeen et enää sisälly tapahtumiin eikä sinua näytetä [Pelaa parhaillaan] -kohdassa.

  • Vaikka näkyisit offline-tilassa, voit lähettää viestejä ja kutsuja muille pelaajille.
  • Voit asettaa itsesi näkymään muille offline-tilassa myös painamalla OPTIONS-näppäintä sisäänkirjautuessa ja valitsemalla sitten [Kirjaudu sisään online-tilassa [Näy offline-tilassa]] tai valitsemalla pikavalikosta sisäänkirjautumisen jälkeen [Online-tila] > [Näy offline-tilassa].
  • Tätä asetusta käytetään myös, kun kirjaudut sisään seuraavan kerran.
  • Jos kirjaudut sisään PlayStation™Network-verkkoon PS3™-, PS Vita- tai PS TV -järjestelmästä, online-tilasi näkyy ystäville ja muille pelaajille.

Oman profiilin muokkaaminen

Valitse (Valinnat) > [Muokkaa profiilia], jos haluat vaihtaa todellista nimeäsi, profiilikuvaasi sekä avatariasi tai säätää muita asetuksia.

Tietosuoja-asetusten määrittäminen

Jos haluat valita, ketkä voivat tarkastella tapahtumiasi ja trophyjasi, valitse (Valinnat) > [Muuta tietosuoja-asetuksia].

Kansikuvan vaihtaminen

Vaihda profiilisi kansikuva valitsemalla (Valinnat) > [Vaihda kansikuva] > [Vaihda kansikuva]. Voit myös vaihtaa profiilinäyttösi värin kansikuvaasi sopivaksi valitsemalla [Muuta taustaväri].