PlayStation®2-muotoisen ohjelmiston pelaaminen

Voit ladata PlayStation™Store-kaupasta PS4™-järjestelmiin tarkoitetun PlayStation®2-muotoisen ohjelmiston ja pelata sitä PS4™-järjestelmässäsi.
Lisätietoja lataamisesta ja perustietoja pelaamisesta on kohdassa ”Ladatun pelin pelaaminen”.

Ohjainten määritykset

Kun peli aloitetaan, pelin aloittamiseen käytetty ohjain määritetään pelaajalle ja valopalkki palaa sinisenä. Mahdollisen toisen ohjaimen valopalkki palaa punaisena.

  • Vaihda ohjaimia valitsemalla pikavalikossa [Virta] > [Vaihda käyttäjää].
  • PS4™-järjestelmä tukee vain kahta pelaajaa PlayStation®2-muotoisessa ohjelmistossa, vaikka alkuperäinen peli tukisi useampia pelaajia.

Painikkeiden määritykset

PlayStation®2-järjestelmän peleissä käytettävät SELECT- ja START-painikkeet voidaan emuloida ohjaimen kosketusalueella.

SELECT-painike Paina kosketusalueen painikkeen vasenta puolta.
START-painike Paina kosketusalueen painikkeen oikeaa puolta.

Vaihda levyä

Usealle levylle jaetut PlayStation®2-muotoiset ohjelmistot saattavat vaatia levyn vaihtamista virtuaalisesti. Jos näyttöön tulee levyn vaihtamista pyytävä viesti, valitse pikavalikosta [Vaihda levyä].

Pelin ohjeiden lukeminen

PS Vita -järjestelmä voidaan yhdistää PS4™-järjestelmään toisena näyttönä käyttöä varten. Toisen näytön toiminto on saatavilla myös älypuhelimiin ja taulutietokoneisiin, joihin on asennettu (PS4 Second Screen). Toisen näytön toiminnon avulla voit lukea pelin ohjeita.
Lisätietoja laitteiden yhdistämisestä on PS Vita -järjestelmän käyttöoppaassa sekä älypuhelimen tai taulutietokoneen mukana toimitetuissa ohjeissa.