Ladatun pelin pelaaminen

Voit ostaa ja ladata pelejä ja pelien lisäosia PlayStation™Storesta eli PlayStation™Network-palvelun verkkokaupasta. Joistakin peleistä on saatavilla ilmaisia kokeiluversioita, jotta peliin voi tutustua ennen ostamista, ja joitakin pelejä voi pelata ilmaiseksi.
Ladattua peliä pelataan samalla tavalla kuin levyllä olevaa peliä, ja pelaamisen voi aloittaa ennen kuin koko peli on ladattu. Jäljellä olevat tiedot ladataan taustalla pelin aikana. Lataa peli seuraavien ohjeiden mukaan:

1.
Valitse (PlayStation Store) sisältöalueelta.
2.
Valitse sisältö, jonka haluat ladata, ja valitse sitten [Lisää ostoskoriin].
3.
Valitse [Jatka maksamaan] ja valitse sitten [Vahvista osto].
Sinun on lisättävä rahaa lompakkoosi, jotta voit maksaa ostoksen. Lisätietoja on kohdassa ”Käyttäjätilin tiedot”.
4.
Valitse [Lataa kaikki].
Lataamasi pelit tulevat näkyviin sisältöalueelle. Kun näyttöön tulee [Käynnistä], voit aloittaa pelin.
  • Näkyviin tulevat painikkeet ja edellytettävät vaiheet vaihtelevat sisällön tyypin mukaisesti.
  • PlayStation™Store on käytettävissä vain tietyissä maissa ja tietyillä alueilla sekä määrätyillä kielillä. Lisäksi tarjottavat sisältö- ja palvelutyypit vaihtelevat asuinmaan tai -alueen mukaan. Lisätietoja saa oman maan tai alueen asiakastuen verkkosivustolta.
  • Voit seurata latausten edistymistä valitsemalla toimintonäytöstä (Ilmoitukset).
  • Tietty poistettu sisältö voidaan ladata uudelleen. Voit tarkistaa, voiko pelin ladata uudelleen, valitsemalla sisältöalueelta (Kirjasto) > [Ostettu].
  • Voit asentaa pelejä USB-tallennuslaitteeseen, joka on alustettu laajennettuun tallennustilakäyttöön. Lisätietoja voit lukea kohdasta ”Laajennetun tallennustilan käyttäminen”.