PlayStation™Music-palvelun käyttäminen

PlayStation™Music on PlayStation™Network-verkon musiikkipalvelu. PlayStation™Music-palvelun avulla voit käyttää Spotify®-suoratoistopalvelua. Lisätietoja Spotify®-palvelusta on tällä verkkosivustolla.

playstationmusic.com/spotify

  • PlayStation™Music on käytettävissä vain tietyissä maissa ja tietyillä alueilla sekä määrätyillä kielillä. Lisäksi tarjottavat sisältö- ja palvelutyypit vaihtelevat asuinmaan tai -alueen mukaan.
  • Jotkin sisällöt ja palvelut ovat tarjolla vain maksullisina. Lisätietoja ostosten tekemisestä PlayStation™Store-kaupasta on kohdassa ”Käyttäjätilin tiedot”.

Musiikin kuuntelu

Valitse sisältöalueelta [Spotify]. Kun käytät Spotify®-palvelua ensimmäistä kertaa PS4™-järjestelmällä, sinun on annettava Spotify®-tilisi tiedot. Jos sinulla ei ole tiliä, luo tili seuraamalla näytöllä olevia ohjeita.
Voit myös kuunnella musiikkia taustalla pelatessasi pelejä tai käyttäessäsi sovelluksia, kuten Internet-selainta.

  • Sovelluksen tai järjestelmän tilasta riippuen musiikin toistaminen ei ehkä onnistu.
  • Taustamusiikki pelaamisen aikana ei ole käytössä videoleikkeissä.
  • Jos haluat keskeyttää toiston, säätää äänenvoimakkuutta tai muuttaa muita asetuksia sisällön toiston aikana, valitse pikavalikossa [Spotify].

Spotify® Connect -palvelun käyttäminen

Jos älypuhelimeesi tai muuhun mobiililaitteeseesi on asennettu Spotify®-sovellus, voit yhdistää Spotify® Connect -toiminnolla PS4™-järjestelmään samassa verkossa. Näin voit käyttää PS4™-järjestelmää etäältä ja toistaa musiikkia Spotify®-palvelusta. Lisätietoja on Spotify®-verkkosivustolla.

Älypuhelimesi tai muun mobiililaitteesi avulla voit myös käynnistää verkon kautta PS4™-järjestelmän, joka on yhdistetty Spotify® Connect -toiminnolla. Valitse PS4™-järjestelmän sisältöalueelta [Spotify] ja määritä laitteen asetukset.