Käyttöjärjestelmän päivitys

Päivitä PS4™-järjestelmä aina uusimpaan ohjelmistoversioon. Päivittämällä pääset nauttimaan uusista ominaisuuksista sekä parannetusta käytettävyydestä ja turvallisuudesta.

Valitsemalla (Asetukset) > [Käyttöjärjestelmän päivitys] voit varmistaa, että järjestelmä sisältää järjestelmäohjelmiston uusimman version. Jos uudemman version päivitys on saatavana, se ladataan automaattisesti.
Järjestelmää voi käyttää latauksen aikana. Kun lataus on valmis, näytön vasemmanpuoleiseen yläkulmaan tulee ponnahdusikkunailmoitus. Valitse ilmoitus kohdassa (Ilmoitukset) tarkastellessasi toimintoaluetta, valitse haluamasi kohde kohdassa (Lataukset), ja tee sitten asennus näytön ohjeiden mukaan.

Huomautukset

  • Älä katkaise PS4™-järjestelmästä virtaa asennuksen aikana. Asennuksen keskeyttäminen voi vaurioittaa järjestelmää.
  • Myös pelilevyihin saattaa sisältyä päivitystiedostoja. Kun toistat levyä, jossa on uudempi ohjelmistoversio, esiin tulee päivitysprosessin ohjaava näyttö. Päivitä järjestelmä näytön ohjeiden mukaan.
  • Voit päivittää järjestelmän ohjelmiston myös käyttämällä USB-tallennuslaitteeseen tallennettua päivitystiedostoa. Lisätietoja saat oman maasi tai alueesi asiakastuen verkkosivustolta.