Live from PlayStation® -toiminnon käyttäminen

(Live from PlayStation) -toiminnolla voit katsella muiden pelaajien jakamia lähetyksiä, videoleikkeitä ja kuvakaappauksia. Valitse sisältöalueelta (Live from PlayStation) ja valitse sitten sisältö, jota haluat katsoa.

Lapsi, jonka käyttöoikeutta on rajoitettu lapsilukolla, ei voi ehkä käyttää tätä toimintoa.

Live from PlayStation -näyttö. Merkitty A.

A )
Näytön vaihto
(Haku) Anna hakusana.
(Nousussa) Näytä sisältö, jota muut suosivat tällä hetkellä.
(Seurataan) Näytä seuraamiesi pelaajien jakama ja online-palveluilla seuraamiesi lähetysten sisältö.
(Pelit) Näytä sisältö pelin mukaan. Näytä suosikkipelisi luettelon alussa painamalla OPTIONS-näppäintä ja valitsemalla sitten [Kiinnitä].
(Lähetykset) / (Videoleikkeet) / (Kuvakaappaukset) Näytä sisältö tyypin mukaan. Näytä sisältö verkkopalvelun mukaan painamalla kolmio-näppäintä.
Omat jaot Näytä jakamasi sisältö.

Sisällön katselu näytössä suorana

Näyttö live-sisällön katselun aikana. Merkitty A.

A )
Toimintopainikkeet
Verkkopalvelukuvake Käynnistä verkkopalvelusovellus. Kuvake tulee näyttöön vain joitakin palveluita koskien.
(Seuraa) Seuraa kanavia tai lähetystoiminnan harjoittajia, joiden lähetyksiä katselet online-palveluilla. Nämä lähetykset näkyvät tällöin kohdassa (Seurataan). Voit lopettaa seuraamisen valitsemalla painikkeen uudelleen. Painike tulee näkyviin vain joissakin palveluissa.
(Seuraa) Seuraa pelaajia, jotka lähettävät sisältöä PlayStation™Network-verkossa. Kun seuraat näitä pelaajia, heidän sisältönsä tulee näkyviin kohdassa (Seurataan). Voit lopettaa seuraamisen valitsemalla painikkeen uudelleen.
(Ole vuorovaikutuksessa) Osallistu peleihin käyttämällä varusteita ja asettamalla ansoja. Tämä painike näkyy peleissä, joita katsot suorana ja jotka tukevat tätä toimintoa.
Liity istuntoon Liity peliin, jota katselet parhaillaan. Tämä painike näkyy, kun voit liittyä suorana katsomaasi istuntoon.
Käynnistä tämä peli Käynnistä peli.
Siirry PlayStation Store Voit tarkistaa parhaillaan katselemaasi peliä koskevat tiedot PlayStation™Store-kaupasta.
Kirjoita kommentti/Lähetä Lähetä kommentti verkkopalveluun. Näkyy, kun olet kirjautunut sisään verkkopalveluun katsoessasi sisältöä suorana.
Katsojien kommentit näkyvät vain silloin, kun sisältöä katsotaan suorana.
  • Käytettävissä olevat vaihtoehdot vaihtelevat.
  • Jotta voisit käyttää toimintoja, kuten kommenttien lisääminen, sinulla on oltava käyttäjätili verkkopalvelussa. Kun käytät verkkopalvelua ensimmäisen kerran, anna palvelun käyttäjätilin tiedot. Jos sinulla ei ole tiliä verkkopalvelussa, luo sellainen käymällä verkkopalvelun verkkosivustossa. Voit myös luoda verkkopalvelun käyttäjätilin tai päivittää sen painamalla OPTIONS-näppäintä sisältöä katsoessasi.
  • Jos haluat katkaista yhteyden verkkopalveluihin, muuta asetusta kohdassa (Asetukset) > [Jakaminen ja lähetykset] > [Yhdistä muihin palveluihin].
  • Voit katsoa sisältöä jakavan pelaajan profiilia tai ilmoittaa asiattomasta sisällöstä painamalla OPTIONS-näppäintä sisällön näytössä.
  • Jos lähetykset eivät käynnisty tai kommentit eivät näy, varmista, että nämä porttinumerot ovat käytössä reitittimessä tai palomuurissa. Lisätietoja porttinumeroiden varmistamisesta ja asetusten määrittämisestä on verkkolaitteen mukana toimitetuissa ohjeissa sekä Internet-palveluntarjoajan toimittamissa tiedoissa.
    • TCP: 1935, 2805–2899, 6667