Liity PlayStation®Plus-jäseneksi

PlayStation®Plus on PlayStation™Network-jäsenpalvelu.
PlayStation®Plus-jäsenenä voit ostaa sisältöä erikoishintaan, ladata pelien ja käyttöjärjestelmän päivitystiedostoja automaattisesti sekä nauttia muista lisätoiminnoista.
Voit ostaa PlayStation®Plus-tilauspalvelun jäsenyyden PlayStation®Store-kaupasta samalla tavalla kuin ostat sieltä muitakin kohteita.

Kun olet tilannut PlayStation®Plus-palvelun, profiilinäytössä avattaresi vieressä näytetään (PlayStation®Plus)-kuvake sekä yksinomaan PlayStation®Plus-palveluun sisältyvät toiminnot tai PlayStation®Store-sisältö.

  • Palveluiden sisältö ja tyypit vaihtelevat maittain ja alueittain. Katso lisätietoja seuraavalta verkkosivustolta.
    http://www.playstationplus.com/
  • Kun sinulla on PlayStation®Plus-tilauksella varustettu tili laitteessa, kuten PS3™-järjestelmässä, ja kyseinen tili on yhdistetty myös järjestelmääsi, PlayStation®Plus-tilauksen edut koskevat myös järjestelmääsi.

Automaattisten päivitystoimintojen käyttäminen

PlayStation®Plus-tilaus lataa sovellusten päivitystiedostot automaattisesti ja synkronoi trophy-tietosi automaattisesti PlayStation™Network-palvelimien kanssa.

  • Tämän toiminnon käyttöä varten sinun on napautettava (Asetukset) > [Käynnistä] > [PlayStation™Network] > [Automaattiset päivitysasetukset] > [Päivitä automaattisesti] -valintaruutua valintamerkin asettamiseksi ja asetuksen valitsemiseksi.
  • Jotkin palvelut edellyttävät automaattisia päivityksiä varten, että järjestelmä on yhdistetty Internetiin Wi-Fi-yhteyden kautta.

Tallennettujen tietojen kopioiminen PlayStation™Network-palvelimille

PlayStation®Plus-tilaus mahdollistaa järjestelmällä pelattujen pelien tallennettujen tietojen kopioinnin PlayStation™Network-palvelimille. Voit myös ladata kopioidut tallennustiedot toisiin PS Vita -järjestelmiin, PS TV -järjestelmiin tai PS3™-järjestelmiin. Lisätietoja on kohdassa "Tallennettujen tietojen lähettäminen ja lataaminen".

Sivun ylälaitaan