Értesítések ellenőrzése

Egy előugró értesítési üzenet jelenik meg a képernyő bal felső sarkában akkor, ha egy új üzenetet vagy új meghívást kapsz, vagy egy tartalom letöltési vagy feltöltési folyamata befejeződött. Az értesítési üzenetek részletes listáját úgy tekintheted meg, ha kiválasztod az (Értesítések) lehetőséget a funkcióképernyőn.
A letöltés vagy feltöltés alatt álló tartalom (Letöltések) vagy (Feltöltések) jelzésként jelenik meg az értesítéslista tetején. A lista egy elemének kiválasztásával megtekintheted az adott folyamat állapotát, szüneteltetheted vagy törölheted a letöltést vagy feltöltést.

  • Az [Értesítések] gyorsmenüből való kiválasztásával is megtekintheted az értesítéseid részleteit.
  • A megjelenítendő előugró értesítések típusainak kiválasztásához nyomd meg az OPTIONS gombot az értesítéslista képernyőjén, majd válaszd az [Értesítés beállítása] lehetőséget.
  • Minden letöltött vagy feltöltött tartalmat megtekinthetsz. Nyomd meg az értesítéslista képernyőjén lévő OPTIONS gombot, majd válaszd a [Letöltések] vagy [Feltöltések] lehetőséget.
  • Bizonyos esetekben a PS gomb megnyomásával is megtekintheted a fogadott értesítéseket, miközben az előugró értesítés látható a képernyőn.
  • Az értesítések törléséhez nyomd meg az OPTIONS gombot az értesítéslista képernyőjén, majd válaszd a [Törlés] lehetőséget.