Tevékenységek

A „tevékenységek” lehetőség a PS4™ rendszeren végzett aktivitásaidról tartalmaz információt. Az információ tárolása a PlayStation™Network szerveren történik, és tartalmazza a PlayStation™Store vásárlásaid előzményeit, a megszerzett trófeáidat, a videoklipjeid és a képernyőképeid feltöltési előzményeit, és egyéb adatokat. A saját és mások tevékenységeit az [Újdonságok] lehetőségben, a tartalominformációs területen, a profilképernyődön, valamint a Barátok profilképernyőin tekintheted meg. Képernyőképeket közvetlenül is közzé tehetsz a tevékenységeidhez.

Egy tevékenység kiválasztásakor a (Tetszik) lehetőséggel jelezheted, ha kedveled az adott tevékenységet. A tevékenységgel kapcsolatos információk megosztásához válaszd a (Tevékenység megosztása) lehetőséget.

  • Ha be szeretnéd állítani, hogy a többiek mely tevékenységeidet tekinthessék meg, válaszd az (Beállítások) > [Adatvédelmi beállítások változtatása] > [Játékok | Média] > [Tevékenységek] lehetőséget a profilképernyődön.
  • Adott tevékenységed törléséhez válaszd ki a kívánt tevékenységet, nyomd meg az OPTIONS gombot, majd válaszd a [Törlés] lehetőséget.
  • A nem helyénvaló tevékenységek vagy hozzászólások jelentéséhez nyomd meg az OPTIONS gombot, majd válaszd a [Jelentés] lehetőséget.
  • Szülői felügyelet által korlátozott gyermek nem láthat minden tevékenységet.