Csatlakozás egy eseményhez

1.
Válaszd az (Események) lehetőséget a funkcióképernyőn.
2.
Válaszd ki azt az eseményt, melyhez csatlakozni szeretnél.
3.
Válaszd az [Ott lesz] lehetőséget az eseményhez tartozó részletek képernyőn.
Jelöld be az [Automatikus csatlakozás kezdési időben] jelölőnégyzetet, ha szeretnéd, hogy PS4™ rendszered az esemény kezdetekor automatikusan elinduljon és csatlakozzon az eseményhez. Ha egy másik játékos meghívására csatlakozol egy eseményhez, a (Parti) automatikusan elindul és te is csatlakozol a partihoz.
Ha nem jelölöd be a jelölőnégyzetet, akkor is csatlakozhatsz az eseményhez a hozzá tartozó részletek képernyőn található [Csatlakozás most] vagy [Nézés most] lehetőség kiválasztásával.
  • A PS4™ rendszerednek pihenő üzemmódban kell lennie ahhoz, hogy egy esemény kezdetekor automatikusan elinduljon. Ha a rendszered automatikusan el is indul, mindenképpen pihenő üzemmódba fog lépni akkor, ha 30 percen keresztül nem végzel semmilyen aktivitást.
  • Ha a rendszered úgy van beállítva, hogy automatikusan több egyidejű eseményhez is csatlakozzon, a legutoljára megadott eseményhez fog automatikusan csatlakozni.
  • Az eseményhez való automatikus csatlakozással kapcsolatos beállítások módosításához nyomd meg az esemény részleteinek képernyőjén található OPTIONS gombot, majd válaszd az [Automatikus csatlakozás kezdési időben] lehetőséget.
  • Ha egy másik játékos olyan eseményre hív téged, melynek neve vagy leírása nem tűnik helyénvalónak a számodra, jelentheted a szóban forgó eseményt. Nyomd meg a részletek képernyőn lévő OPTIONS gombot, majd válaszd a [Jelentés] lehetőséget.

Esemény létrehozása

1.
Válaszd az (Események) lehetőséget a funkcióképernyőn.
2.
Válaszd az [Esemény létrehozása] lehetőséget.
3.
Add meg az esemény részleteit, majd válaszd a [Létrehozás] lehetőséget.
Ha az eseményed egy játékban való részvételt tartalmaz, a vonatkozó beállításokat előre is elvégezheted.
Elküldheted az eseményre szóló meghívókat a többi játékosnak, vagy azoknak a csoportoknak, csapatoknak és Közösségeknek, melyeknek tagja vagy.
  • Az általad létrehozott események szerkesztéséhez válassz ki egy általad létrehozott eseményt az események listájából, majd válaszd a [Szerkesztés] lehetőséget.
  • Az eseményhez tartozó játékot az esemény elindulása után is módosíthatod.