Játék PlayStation®2 formátumú szoftverrel

A PlayStation™Store-ból PS4™ rendszeren működő PlayStation®2 formátumú szoftvereket is letölthetsz, és játszhatsz velük a PS4™ rendszereden.
A letöltéssel és az alapvető játékmenettel kapcsolatos részletekért lásd a „Játék letöltött játékkal” című részt.

Vezérlő-hozzárendelések

Játék indításakor az a vezérlő lesz a játékoshoz rendelve, amelyikkel a játékot elindították. A fénysáv kéken fog világítani. Ha másik vezérlő is elérhető, az pirosan fog világítani.

  • A vezérlők cseréjéhez válaszd a [Tápellátás] > [Felhasználóváltás] lehetőségeket a gyorsmenüben.
  • A PS4™ rendszer akkor is csak két játékos számára teszi lehetővé a PlayStation®2 formátumú szoftverrel történő játékot, ha az eredeti játék elvileg több játékost támogat.

Gombhozzárendelések

Használd a vezérlő érintőpaneljét a PlayStation®2 rendszerhez való játékokban alkalmazható SELECT és START gombok emulálásához.

SELECT gomb Kattintsd az érintőpanel gomb bal odalát.
START gomb Kattintsd az érintőpanel gomb jobb odalát.

Lemezek cseréje

Az eredetileg több lemezen megjelent PlayStation®2 formátumú szoftverek használatakor előfordulhat, hogy virtuális lemezeket kell cserélned. Ha a lemezek cseréjére felhívó üzenet jelenik meg, akkor válaszd a [Lemezek cseréje] lehetőséget a gyorsmenüben.

A szoftver kézikönyv megtekintése

A PS Vita rendszeredet második képernyőként való használat céljából csatlakoztathatod PS4™ rendszeredhez. A második képernyő funkció okostelefonon vagy táblagépen is elérhető, ha telepíted a (PS4 Second Screen) alkalmazást. Használd a második képernyőt a játék szoftverkézikönyvének megtekintéséhez.
Az eszközöd csatlakoztatásával kapcsolatos részletekért lásd a PS Vita rendszer felhasználói útmutatóját vagy az okostelefonhoz, illetve táblagéphez mellékelt használati utasításokat.