Játék letöltött játékkal

Játékokat vásárolhatsz, valamint játékokat és játékkiegészítőket tölthetsz le a PlayStation™Store-ból – a PlayStation™Network online áruházából. Bizonyos játékok vásárlás előtt ingyenesen használható próbaverzióként is letölthetők, más játékok teljesen szabadon használhatók.
Egy letöltött játékkal ugyanúgy játszhatsz, mint egy lemezen tárolt játékkal. Lehetőség van a játék indítására már a teljes játék letöltésének befejeződése előtt is. Játék közben a hátralévő adatok letöltése a háttérben folytatódik. Egy játék letöltéséhez kövesd az alábbi lépéseket:

1.
Válaszd a (PlayStation Store) lehetőséget a tartalmak területéből.
2.
Jelöld ki a letölteni kívánt tartalmat, majd válaszd a [Hozzáadás a bevásárlókosárhoz] lehetőséget.
3.
Válaszd a [Tovább a pénztárhoz], majd a [Vásárlás megerősítése] lehetőséget.
A tartalom megvásárlásához be kell fizetned a szükséges összeget virtuális pénztárcádba. A részleteket lásd a „Fiókadatok” című részben.
4.
Válaszd az [Összes letöltése] lehetőséget.
A letöltött játékok megjelennek a tartalmak területén. Ha az [Indítás] megjelenik, elindíthatod a játékot.
  • A megjelenő gombok és a szükséges lépések a tartalom típusától függenek.
  • A PlayStation™Store csak bizonyos országokban és régiókban, valamint bizonyos nyelveken érhető el. Ezenkívül a kínált tartalmak és szolgáltatások az ország/lakhely függvényében is eltérőek lehetnek. A részletekért látogasd meg az országodhoz vagy régiódhoz tartozó ügyfélszolgálat weboldalát.
  • A letöltések állapotának megtekintéséhez válaszd az (Értesítések) lehetőséget a funkcióképernyőn.
  • A letörölt tartalom újra letölthető. Ha meg szeretnéd nézni, hogy a játékod ismételten letölthető-e, akkor válaszd a (Könyvtár) > [Megvásárolva] lehetőségeket a tartalmak területén.
  • Játékokat USB-tárolóeszközre is telepíthetsz, ha a tárolóeszközt bővített tárolás céljára előzetesen megformáztad. A részleteket lásd a „A bővített tárolás használata” című részben.