Fontos vásárlói megjegyzések

 • A PS4™ rendszer funkciói, megjelenése és műszaki adatai az aktuális modelltől függenek. A részleteket lásd a rendszerhez mellékelt használati utasításban.
 • A PS4™ rendszer és funkciói használatát különböző felhasználói megállapodások szabályozzák, amelyek tartalma időről-időre változhat. Látogasd meg az Országhoz vagy régióhoz tartozó SIE weboldalt, ha szeretnéd megismerni a PS4™ rendszer aktuális használati feltételeit és kondícióit, valamint a jelen Felhasználói útmutató és egyéb dokumentációk változásait.
 • Mindig frissítsd a PS4™ rendszeredet a legújabb rendszerszoftverre. A frissítéssel élvezheted a további funkciók, a jobb felhasználhatóság és a fokozott biztonság előnyeit.
 • Mindig a legújabb rendszerszoftver-verziókat használd a PlayStation®Vita rendszereden, a (PlayStation App) alkalmazással rendelkező okostelefonodon, és minden egyéb olyan eszközödön is, melyek csatlakoznak a PS4™ rendszeredhez. Ha a funkciókat egymáshoz csatlakozó eszközökön keresztül szeretnéd használni, a rendszerszoftver verziójától és a használt alkalmazástól függően előfordulhat, hogy egyes funkciók nem érhetők el.
 • A PlayStation™Network csak bizonyos országokban és régiókban, valamint bizonyos nyelveken érhető el. Ezenkívül a PlayStation™Network által biztosított tartalom és szolgáltatások is eltérőek országonként és régiónként. A részletekért látogasd meg az országodhoz vagy régiódhoz tartozó ügyfélszolgálat weboldalát.
 • Bizonyos termékek és szolgáltatások csak adott országokban és régiókban érhetők el. A részletekért látogasd meg az országodhoz vagy régiódhoz tartozó ügyfélszolgálat weboldalát.
 • Mielőtt elküldöd a PS4™ rendszeredet egy hivatalos márkaszervizbe, mindenképpen ellenőrizd, hogy a rendszer minden felhasználója sikeresen kijelentkezett-e a PlayStation™Network szolgáltatásból. Ezzel megelőzheted a hitelkártyaadatokkal vagy egyéb személyes információkkal való esetleges visszaéléseket. A kijelentkezéshez válaszd a (Beállítások) lehetőséget a funkcióképernyőn, majd válaszd a [Fiókkezelés] > [Kijelentkezés] lehetőséget.
 • A PS4™ rendszer szállítása, kiselejtezése vagy visszavitele (ahol erre lehetőség van) előtt mindenképpen ellenőrizd, hogy sikeresen deaktiváltad és inicializáltad-e a rendszert. A részletekért lásd a „PS4™ rendszered továbbadása és kiselejtezése” című részt.
 • A PS4™ rendszered hálózati funkciói szélessávú Internetkapcsolatot igényelnek.
 • Az internetszolgáltatás díját neked kell fizetned.
 • A „Bevitel” és a „Mégse” funkciókat működtető gombok hozzárendelése (alapesetben a kereszt gomb és a kör gomb) eltérő lehet attól függően, hogy melyik országban vagy régióban vásároltad a PS4™ rendszeredet.
 • A jelen Felhasználói útmutatóban található képek és más szerzői jogvédelem alatt álló tartalmak jogai teljes mértékben vagy részben a Sony Interactive Entertainment Inc. tulajdonában, illetve kezelésében vannak. A képek és más szerzői jogi védelem alatt álló tartalmak használata (beleértve a másolást, reprodukciót, módosítást, hálózatba való feltöltést, megjelenítést, átadást, terjesztést, licencelést, értékesítést és közzétételt is) az itt megadott felhasználási lehetőségek kivételével, a törvény biztosította keretek szerint szigorúan tilos.
 • A Felhasználói útmutató előzetes értesítés nélkül megváltozhat.
 • A Felhasználói útmutatóban közzétett, a PS4™ rendszer funkcióira vonatkozó információk és képek a használt rendszerszoftver verziójától függően eltérhetnek a rendszerben ténylegesen megtalálhatóktól. Emellett az ábrák és a képernyőképek is eltérhetnek az aktuális termékben megtalálhatóktól.
 • A Felhasználói útmutatóban található képernyőképeken használt weboldalak tényleges weboldalak helyett fiktívek is lehetnek.
 • Ha a JavaScript le van tiltva az internetböngészőben, előfordulhat, hogy a Felhasználói útmutató nem fog megfelelően működni vagy megjelenni. Ügyelj arra, hogy a JavaScript engedélyezve legyen.
 • A PS4™ rendszer különböző funkcióinak használatához be kell jelentkezned a PlayStation™Network szolgáltatásba. Ez a Felhasználói útmutató feltételezi, hogy be vagy jelentkezve a rendszerbe. Ha olyan funkciót választasz ki, amihez be kell jelentkezned, és nem vagy bejelentkezve, akkor a bejelentkezési képernyő fog megjelenni. Kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat a bejelentkezéshez.