Automatikus letöltések

Ha engedélyezni szeretnéd az automatikus letöltéseket a PS4™ rendszer bekapcsolt állapotában vagy pihenő üzemmódjában, akkor válaszd a (Beállítások) > [Rendszer] > [Automatikus letöltések] lehetőséget.

Kiemelt tartalom

PS4™ rendszered automatikusan hozzáadja a tartalmak területéhez a PlayStation™Store rendszerből ajánlott tartalmakat. Válaszd ki a hozzáadott tartalmakat a letöltés megkezdéséhez.

Rendszerszoftver-frissítő fájlok

PS4™ rendszered automatikusan letölti a rendszerszoftver-frissítő fájlokat. Ha engedélyezni szeretnéd, hogy a rendszered ezeket a fájlokat akkor is automatikusan telepítse, mikor a telepítés a rendszer újraindítását igényli, akkor jelöld be az [Újraindítás engedélyezése] jelölőnégyzetet.

Alkalmazás frissítőfájljai

PS4™ rendszered automatikusan letölti a játékokat és egyéb alkalmazásokat frissítő fájlokat.

  • Ha a letöltés a rendszer pihenő üzemmódjában menjen végbe, akkor válaszd a (Beállítások) > [Energiatakarékossági beállítások] > [Pihenő üzemmódban elérhető funkciók beállítása] lehetőséget, és jelöld be a [Maradj az internethez kapcsolódva] jelölőnégyzetet.
  • Egy alkalmazás frissítésének automatikus letöltéséhez nyomd meg az OPTIONS gombot miközben az alkalmazás ki van jelölve a tartalmak területében, majd válaszd a [Frissítés keresése] lehetőséget.