Műsorterjesztési beállítások

Játékmenet műsorterjesztésével kapcsolatos beállítások elvégzéséhez válaszd a (Beállítások) > [Megosztás és műsorterjesztés] > [Műsorterjesztési beállítások] lehetőséget.
Ez az opció kizárólag felnőtt felhasználói fiókok esetében érhető el.

Műsorterjesztés leállítása

Befejezi a játékmenet műsorterjesztését.

Játékosok meghívása műsorterjesztéshez

Játékosok meghívása a műsorterjesztéshez.
Válaszd a [Játékosok meghívása műsorterjesztéshez] lehetőséget annak a képernyőnek a megjelenítéséhez, melyben játékosokat hívhatsz meg. Válaszd ki a meghívni kívánt játékosokat, és küld el a meghívókat.

Hozzászólások megtekintése

Minden hozzászólás megjelenik.

Nyomd meg az OPTIONS gombot a kiválasztott hozzászólások és játékosok elrejtéséhez.

Extend Broadcast

Bizonyos online szolgáltatások segítségével meghosszabbíthatod a műsorterjesztés idejét.
Ez a lehetőség csak bizonyos országokban és régiókban használható.

Comment Filtering Level

A hozzászólások szűrési beállításai módosíthatók.
A hozzászólások szűrése az online szolgáltatások által biztosított egyik funkció.
Ez a lehetőség csak bizonyos országokban és régiókban használható.

Speciális beállítások

Videó befoglalása PlayStation Camera eszközről a műsorterjesztésbe Jelöld be ezt a jelölőnégyzetet, ha szeretnéd, hogy a műsorterjesztés kameraképeket is tartalmazzon a PlayStation®Camera használatakor.
Kamera videobeállításai A PlayStation®Camera használatakor elvégezheted a videóbeállításokat, például a pozíció, méret és fényerősség szabályozását.
A [Kamera videobeállításai] engedélyezéséhez először jelöld be a [Videó befoglalása PlayStation Camera eszközről a műsorterjesztésbe] jelölőnégyzetet.
Audiomegosztási beállítások Jelöld be a jelölőnégyzetet, ha a headset vagy a PlayStation®Camera mikrofonjának audio kimenetét szeretnéd használni a műsorterjesztésben.
Üzenet megjelenítése a nézőknek és nézői hozzászólások Jelöld be a jelölőnégyzetet, ha meg szeretnéd jeleníteni a nézőknek küldött üzeneteket és a nézők hozzászólásait a képernyőn.
A hozzászólások csak akkor jelennek meg, ha a képernyő felbontása 1080i vagy 1080p.
Üzenet a nézőknek Szerkesztheted a nézőknek küldött üzeneteidet és kiválaszthatod az üzenet hátterét.
Hozzászólás-felolvasó Jelöld be ezt a jelölőnégyzetet, ha szeretnéd, hogy a PS4™ rendszer felolvassa a nézőktől érkező üzeneteket.
Törölnöd kell az [Üzenet megjelenítése a nézőknek és nézői hozzászólások] jelölőnégyzet kijelölését. Fontos, hogy a hozzászólások csak akkor kerülnek felolvasásra, ha a (Beállítások) > [Nyelv] > [Rendszernyelv] lehetőség értéke [日本語] vagy [English (United States)].
Közösség csatolása a műsorterjesztéseidhez Ha egy Közösség tulajdonosa vagy, akkor jelöld be a [Közösség csatolásának engedélyezése] jelölőnégyzetet, ha meg szeretnéd jeleníteni a (Közösségek) lehetőséget az Élő közvetítés a PlayStation® rendszerről képernyőn. A közönséged képes lesz elérni a Közösségedet.