Audiomegosztási beállítások

Ha ki szeretnéd választani, hogy egy videoklip felvételbe vagy játékmenet műsorterjesztésbe milyen audiojel kerüljön, válaszd a (Beállítások) > [Megosztás és műsorterjesztés] > [Audiomegosztási beállítások] lehetőséget.

Mikrofonhang videoklipekbe foglalása

Jelöld be a jelölőnégyzetet, ha a headset vagy a PlayStation®Camera mikrofonjának audio kimenetét szeretnéd használni egy videoklip felvétel során.

Ha bejelölöd a (Beállítások) > [Eszközök] > [PlayStation Camera] > [Mikrofon elnémítása] jelölőnégyzetét, az a beállítás lesz a prioritásos.

Mikrofonhang műsorterjesztésekbe foglalása

Jelöld be a jelölőnégyzetet, ha a headset vagy a PlayStation®Camera mikrofonjának audio kimenetét szeretnéd használni a műsorterjesztés során.

Ha bejelölöd a (Beállítások) > [Eszközök] > [PlayStation Camera] > [Mikrofon elnémítása] jelölőnégyzetét, az a beállítás lesz a prioritásos.

Parti audió megosztása

Jelöld be ezt a jelölőnégyzetet, ha szeretnéd, hogy a hangod és a többi játékos hangja is belekerüljön a videoklipekbe és a műsorterjesztésekbe.

  • Ez a beállítás csak azoknak a játékosoknak a hangját érinti, akik számára a parti képernyőn a [Partibeállítások] > [Hangmegosztás engedélyezése] lehetőségben engedélyezted a hangjuk megosztását.
  • Ez a beállítás a [Mikrofonhang videoklipekbe foglalása] és a [Mikrofonhang műsorterjesztésekbe foglalása] beállításoknál is magasabb prioritású.