Internetkapcsolódás konfigurálása

PS4™ rendszeredet Wi-Fi vagy LAN (Ethernet) kábel használatával csatlakoztathatod az Internethez.
Válaszd a (Beállítások) > [Hálózat] > [Internetkapcsolódás konfigurálása] lehetőséget, majd kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat a hálózati beállítások konfigurálásához.

Csatlakoztatás LAN-kábellel (vezetékes kapcsolat)

Válaszd a [LAN-kábel használatával] lehetőséget. Ha az [Egyszerű] lehetőséget választod és követed a képernyőn megjelenő utasításokat, a beállítás automatikusan történik.

Csatlakoztatás Wi-Fi kapcsolaton keresztül (vezeték nélküli kapcsolat)

Válaszd a [Wi-Fi használatával], majd az [Egyszerű] lehetőséget az elérhető Wi-Fi hálózatok listájának megtekintéséhez. Válaszd ki a kívánt Wi-Fi hálózatot, majd add meg a beállításokat.
Ha a kívánt Wi-Fi hálózat nem található, válaszd a [Manuális konfigurálás] lehetőséget és végezd el a beállításokat.

  • A csatlakozás pontos beállításai a hálózatod beállításaitól és az általad használt eszközöktől függenek.
  • Lehetséges, hogy kiegészítő információkra vagy további beállításokra, például a proxy szerver adataira vagy IP-cím megadására is szükséged lesz. Válaszd az [Egyéni] lehetőséget ezeknek a megadásához. További információkat az Internetszolgáltatódtól és az általad használt hálózati eszközök felhasználói utasításaiból kaphatsz.
  • Ha olyan hozzáférési pontot használsz, ami támogatja a WPS, AOSS, vagy Rakuraku WLAN Start® protokollokat, a konfigurációt néhány egyszerű lépésben is megteheted. Az AOSS, és a Rakuraku WLAN Start® csak bizonyos országokban és régiókban érhető el.
  • Az 5 GHz-es sávot támogató PS4™ rendszerek estén kiválaszthatod a használni kívánt Wi-Fi frekvenciasávot. A Wi-Fi hálózat kiválasztási képernyőn nyomd meg az OPTIONS gombot.