Az Élő közvetítés a PlayStation® rendszerről funkció használata

Az (Élő közvetítés a PlayStation rendszerről) funkciót a többi játékos által megosztott műsorterjesztések, videoklipek és képernyőképek megtekintésére használhatod. Válaszd a (Élő közvetítés a PlayStation rendszerről) lehetőséget a tartalmak területéből, majd válaszd ki a megtekinteni kívánt tartalmat.

Szülői felügyelet által korlátozott gyermek nem használhat minden funkciót.

Élő közvetítés a PlayStation rendszerről képernyő. A-val címkézett.

A )
Megjelenítés átkapcsolása
(Keresés) Adj meg egy keresőkifejezést.
(Trendek) Megjeleníti a többi játékos által kedvelt tartalmakat.
(Követés) Megjeleníti az általad követett játékosok által megosztott tartalmakat és online szolgáltatásokkal végrehajtott műsorterjesztéseket.
(Játékok) A tartalmakat játék szerint rendezve jeleníti meg. A kedvenc játékaid lista tetején történő megjelenítéséhez nyomd meg az OPTIONS gombot, és válaszd a [Rögzítés] lehetőséget.
(Műsorterjesztések) / (Videoklipek) / (Képernyőképek) A tartalmakat típus szerint rendezve jeleníti meg. Nyomd meg a háromszög gombot a tartalmak online szolgáltatás szerinti megtekintéséhez.
Megosztásaid Az általad megosztott tartalmakat jeleníti meg.

Élő tartalom megtekintése a képernyőn

Élő tartalom megtekintése képernyő. A-val címkézett.

A )
Működtető gombok
Online szolgáltatás ikon Elindítja egy online szolgáltatáshoz tartozó alkalmazást. Az ikon csak bizonyos szolgáltatások esetén jelenik meg.
(Követés) Online szolgáltatások használatával követheted az aktuálisan nézett csatornákat vagy műsorterjesztőket. Ha követed ezeket a csatornákat vagy műsorterjesztőket, az általuk megosztott tartalmak a (Követés) részben jelennek meg. Válaszd ezt a gombot ismét, ha meg akarod szüntetni a követést. Ez a gomb csak bizonyos szolgáltatások esetén jelenik meg.
(Követés) Követheted a PlayStation™Network hálózatán műsorterjesztést végző játékosokat. Ha követed ezeket a játékosokat, akkor az általuk nyújtott tartalmak a (Követés) lehetőségen belül kerülnek listázásra. Válaszd ezt a gombot ismét, ha meg akarod szüntetni a követésüket.
(Közösségek) Elérheted a műsorterjesztéssel foglalkozó játékosok közösségeit. Csak bizonyos műsorterjesztések lehetnek elérhetők.
(Interaktív használat) Részvétel a játékban tárgyak használatával és csapdák beállításával. Ez a gomb az élőben megtekintett játékok esetén jelenik meg, ha játék támogatja ezt a funkciót.
Csatlakozás munkamenethez Csatlakozás az éppen megtekintett játékhoz. Ez a gomb akkor jelenik meg, ha csatlakozhatsz egy élőben nézett munkamenethez.
Játék indítása A játék elindítása.
Ugrás PlayStation Store-hoz Az aktuálisan megtekintett játékkal kapcsolatos részleteket a PlayStation™Store áruházban ellenőrizheted.
Megjegyzés megadása/Küldés Hozzászólás küldése az online szolgáltatásra. Akkor jelenik meg, ha egy élő tartalom nézése közben bejelentkeztél egy online szolgáltatásba.
A nézők hozzászólásai csak akkor jelennek meg, ha a tartalmat élőben tekintik meg.
  • Az elérhető opciók változhatnak.
  • Rendelkezned kell az online szolgáltatás elérését biztosító felhasználói fiókkal ahhoz, hogy hozzászólásokat írhass be vagy hasonló funkciókat használj. Ha először csatlakozol egy online szolgáltatáshoz, meg kell adnod a szolgáltatáshoz tartozó fiókadataidat. Ha nem rendelkezel felhasználói fiókkal az online szolgáltatásban, hozz létre egyet az online szolgáltatás weboldalán. Az OPTIONS gomb megnyomásával a tartalom megtekintése közben is létrehozhatsz vagy frissíthetsz egy online szolgáltatás fiókot.
  • Az online szolgáltatás lecsatolásához módosítsd a (Beállítások) > [Megosztás és műsorterjesztés] > [Csatolás más szolgáltatásokkal] beállítást.
  • A tartalmat megosztó játékos profiljának megtekintéséhez vagy a nem helyénvaló tartalom jelentéséhez nyomd meg az OPTIONS gombot a tartalmat megjelenítő képernyőn.
  • Ha a műsorterjesztés nem kezdődik el, vagy a hozzászólások nem jelennek meg, akkor ellenőrizd, hogy ezek a portszámok engedélyezve vannak-e a routereden vagy a tűzfaladon. A portszámok ellenőrzésével és a vonatkozó beállítások elvégzésével kapcsolatos további információkat lásd a hálózati eszközhöz mellékelt útmutatóban és az internetszolgáltatód tájékoztató anyagaiban.
    • TCP: 1935, 2805–2899, 6667