Games downloaden

U kunt games downloaden (betalend of gratis) van (PlayStation®Store). Er zijn verschillende soorten games beschikbaar, inclusief games die u enkel kunt spelen op PS3™-systemen en games die u kunt kopiëren naar en spelen op een PS Vita-systeem of een PSP™-systeem. Meer informatie over types games en compatibele systemen vindt u in de PlayStation®Store.


Opmerkingen

  • Ga voor meer informatie over PlayStation®Store naar (PlayStation™Network) > (PlayStation®Store) > [Overzicht PlayStation®Store].
  • Om software af te spelen op een PSP™-systeem, moet u eerst de gegevens voor de software kopiëren naar het PSP™-systeem. Raadpleeg (Game) > [Games spelen die zijn gedownload uit PlayStation®Store] > [Games kopiëren om te spelen op een PSP™-systeem] in deze handleiding voor meer informatie.
  • Maak een kopie van games voor het PS Vita-systeem en het PSP™-systeem die gedownload zijn maar waarvoor (niet-geïnstalleerd) van toepassing is. Een game die al geïnstalleerd is in de systeemopslag van het PS3™-systeem moet opnieuw gedownload worden in de (Downloadlijst) in (PlayStation®Store) om de status te veranderen naar niet geïnstalleerd.
  • Bepaalde PlayStation®-software is mogelijk niet compatibel met zowel het PSP™- als het PS3™-systeem op het moment van de initiële release. Wanneer de PlayStation®-software die u hebt gedownload voor gebruik op het PSP™-systeem later beschikbaar wordt voor het PS3™-systeem, kunt u deze opnieuw kosteloos downloaden van (Downloadlijst) in (PlayStation®Store).