Foto > Categorie Foto

Categorie Foto

De volgende pictogrammen worden getoond onder (Foto). De pictogrammen die worden weergeven, zijn afhankelijk van de gebruikscondities.

Zoeken naar mediaservers Zoeken naar DLNA-mediaservers die aangesloten zijn op hetzelfde netwerk.
Photo Gallery gebruiken Gebruik deze toepassing om het bekijken van foto's opgeslagen op het PS3™-systeem nog leuker te maken.
Schermafdruk opslaan Schermafdrukken opslaan van PlayStation®3-software tijdens spelletjes. Deze optie is alleen beschikbaar als de afgespeelde software deze functie ondersteunt.
Mediaserver Verbinding maken met DLNA-mediaservers en de opgeslagen afbeeldingen bekijken. Het weergegeven pictogram varieert naargelang het type server.
Datadisc Beeldbestanden bekijken die zijn opgeslagen op compatibele, beschrijfbare discmedia zoals een CD-R of DVD-R.
Memory Stick™ Afbeeldingsbestanden weergeven die zijn opgeslagen op Memory Stick™-media.*
SD Memory Card Afbeeldingsbestanden weergeven die zijn opgeslagen op een SD Memory Card.*
CompactFlash® Afbeeldingsbestanden weergeven die zijn opgeslagen op CompactFlash®.*
PSP™ (PlayStation®Portable) Afbeeldingsbestanden weergeven die opgeslagen zijn op een Memory Stick™-medium van een PSP™-systeem.
PSP™ (PlayStation®Portable) Afbeeldingsbestanden weergeven die opgeslagen zijn in de systeemopslag van het PSP™go-systeem.
Digitale camera Afbeeldingsbestanden weergeven die op een digitale camera zijn opgeslagen die compatibel is met het PS3™-systeem.
WALKMAN®/ATRAC Audio Device (WALKMAN®) beeldbestanden bekijken die op een WALKMAN®/ATRAC Audio Device (WALKMAN®) zijn opgeslagen.
ATRAC Audio Device beeldbestanden bekijken die op een ATRAC Audio Device zijn opgeslagen.
USB-apparaat Afbeeldingsbestanden weergeven die zijn opgeslagen op een USB-apparaat voor massaopslag.
Afspeellijsten U kunt afspeellijsten maken of eerder gemaakte afspeellijsten bewerken of afspelen.
Afbeeldingen uit digitale camera Afbeeldingsbestanden weergeven die in de DCIM-map van een digitale camera zijn opgeslagen.
(map) Dit pictogram wordt weergegeven voor mappen die werden aangemaakt op een pc.
(bestanden opgeslagen in de systeemopslag) Afbeeldingsbestanden weergeven die opgeslagen zijn in de systeemopslag van het PS3™-systeem. Miniatuurafbeeldingen worden weergegeven.
*

Een geschikte USB-adapter (niet bijgeleverd) is vereist om opslagmedia met bepaalde PS3™-modellen te gebruiken. In combinatie met een USB-adapter worden opslagmedia weergegeven als (USB-apparaat).


Opmerkingen

  • Meer informatie over DLNA vindt u in deze handleiding onder (Instellingen) > (Netwerkinstellingen) > [Mediaserver verbinding].
  • In zeldzame gevallen werken schijven en andere media mogelijk niet correct als ze op het PS3™-systeem worden afgespeeld. Dit is vooral te wijten aan variaties in het fabricatieproces of de codering van de software.
  • Voor het bekijken van 3D-content hebt u een 3D-tv die voldoet aan de 3D-norm en een High-Speed HDMI-kabel nodig.

Foto > Categorie Foto