PlayStation™Network > Abonneren op PlayStation®Plus

Meer details over PlayStation®Plus

PlayStation®Plus is een abonnementsservice voor PSNSM.
U kunt een PlayStation®Plus-lidmaatschap kopen via PlayStation®Store. Als PlayStation®Plus-lid kunt u genieten van speciale prijzen voor bepaalde content, automatisch downloaden en installeren van game-updatedata en andere extra functies.


Opmerkingen

  • De content en soorten diensten zijn afhankelijk van het land of de regio. Meer informatie vindt u op de SIE-website voor uw regio.
  • Meer informatie over de functie automatisch updaten vindt u in deze handleiding onder (Instellingen) > (Systeeminstellingen) > [Automatisch updaten].

Abonneren op PlayStation®Plus

U kunt een PlayStation®Plus-abonnementsservice kopen via PlayStation®Store op dezelfde manier als voor andere items. Bij het kopen van een PlayStation®Plus-abonnement wordt het PlayStation®Plus-logo weergegeven naast uw avatar in het XMB™-menu, evenals bij functies of PlayStation®Store-content die exclusief tot PlayStation®Plus behoren.


Opmerking

Om de automatische vernieuwing van de PlayStation®Plus-abonnementsservice te annuleren, selecteert u [Annuleer automatische verlenging] bij (PlayStation™Network) > (Accountbeheer) > (Transactiebeheer) > [Lijst van services] > [PlayStation®Plus].

PlayStation™Network > Abonneren op PlayStation®Plus