Netwerk > Remote-play gebruiken (via het internet)

Remote-play gebruiken (via het internet)

Om deze functie te gebruiken op een PS Vita-systeem of een PSP™-systeem, zult u mogelijk de systeemsoftware van het PS3™-systeem en het PS Vita-systeem of het PSP™-systeem moeten updaten.


Door een apparaat dat remote-play ondersteunt, zoals een PS Vita-systeem-systeem of een PSP™-systeem, en een draadloos toegangspunt te gebruiken, kunt u verbinding maken met uw PS3™-systeem via het internet. Om remote-play te gebruiken, moet het PS3™-systeem in de stand-bystand voor de remote-play-verbinding worden gezet.

Opmerking

De methode voor het gebruiken van een commerciële draadloze hotspotdienst (draadloos LAN) en de kosten die daaraan verbonden zijn, hangen af van de serviceprovider. Contacteer voor meer informatie de serviceprovider.

Voorbereiden (1) (PS3™-systeem en het apparaat dat remote-play ondersteunt)

Wanneer u remote-play voor het eerst gebruikt, moet u het apparaat dat remote-play ondersteunt, zoals een PS Vita-systeem of een PSP™-systeem, registreren (koppelen) met het PS3™-systeem. Om het systeem te registeren (koppelen), selecteert u (Instellingen) > (Remote-Play-instellingen) > [Apparaat registreren].

Voorbereiden (2) (apparaat dat remote-play ondersteunt)

Creëer een netwerkverbinding om het PS Vita-systeem of het PSP™-systeem te verbinden met een toegangspunt. Om remote-play te gebruiken via het internet, kunt u gebruik maken van een draadloos toegangspunt. Meer informatie over de netwerkinstellingen van een apparaat dat ondersteuning biedt voor remote-play, vindt u in de gebruiksaanwijzing geleverd bij het apparaat.

Remote-play gebruiken op een PS Vita-systeem

1.

Selecteer (Netwerk) > (remote-play) op het PS3™-systeem.
Het systeem schakelt over naar de stand-bymodus van de Remote-play-verbinding.

2.

Tik op uw PS Vita-systeem op (PS3 Remote-play) > [Start].

3.

Tik op [Verbind via internet].
Volg de instructies op het scherm om de handeling te voltooien.
Als de verbinding tussen de apparaten doorgevoerd is, wordt het scherm van het PS3™-systeem weergegeven op uw PS Vita-systeem.

Opmerkingen

  • Als u tijdens Remote-play naar het scherm van een andere applicatie gaat, wordt de verbinding voor Remote-play na 30 seconden gesloten.
  • Koppel op uw PS Vita-systeem de Sony Entertainment Network-account die u gebruikt op het PS3™-systeem. Als u een account aangemaakt hebt op het PS Vita-systeem of een computer, kunt u die account ook gebruiken op het PS3™-systeem.

Remote-play gebruiken op een PSP™-systeem

1.

Selecteer (Netwerk) > (Remote-play) op het PS3™-systeem.
Het systeem schakelt over naar de stand-bymodus van de Remote-play-verbinding.

2.

Selecteer (Netwerk) > (Remote-play) op het PSP™-systeem.

3.

Selecteer [Verbind via internet].

4.

Selecteer de verbinding voor het te gebruiken toegangspunt voor Remote-play uit de lijst met verbindingen.

5.

Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor Sony Entertainment Network in voor de gebruikte account.
Het PS3™-systeemscherm wordt weergegeven op het PSP™-systeem zodra de verbinding is gemaakt.

Remote-play gebruiken via het internet

Afhankelijk van het gebruikte netwerkapparaat is het mogelijk dat u geen gebruik kunt maken van remote-play via het internet. Controleer als dat gebeurt de volgende informatie:

Opmerkingen

  • Een router is een apparaat waarmee meerdere apparaten een enkele internetlijn kunnen delen.
  • De communicatie kan beperkt worden afhankelijk van de veiligheidsfuncties van de router en de internetserviceprovider. Raadpleeg de handleiding van het gebruikte netwerkapparaat en de informatie van uw internetserviceprovider.

Netwerk > Remote-play gebruiken (via het internet)