Trofeeën bekijken

In sommige games behaal je trofeeën voor het bereiken van bepaalde doelstellingen.

Rangen van trofeeën

Trofeeën worden onderverdeeld in vier moeilijkheidsgraden. Het aantal en de rangen van trofeeën, en de voorwaarden voor het behalen ervan variëren van game tot game.

Rangen van hoog naar laag zijn Platina, Goud, Zilver en Brons.

Zeldzaamheid van trofeeën

Er zijn vier zeldzaamheidsniveaus voor trofeeën. Het zeldzaamheidsniveau is afhankelijk van het percentage spelers dat dezelfde trofee heeft gewonnen. Het zeldzaamheidsniveau neemt toe in deze volgorde: gewoon, zeldzaam, zeer zeldzaam, ultra zeldzaam.

De trofeeën bekijken die je hebt behaald

Selecteer (Trofeeën) op het functiescherm. Selecteer een game om de details te bekijken van de trofeeën die je hebt behaald voor die game. Druk op de OPTIONS-toets om de informatie te sorteren op de datum waarop de trofee is behaald of op rang, of om online te zoeken naar details over je trofeeën.

  • Je behaalde trofeeën worden opgeslagen op het PS4™-systeem en automatisch gesynchroniseerd met de PlayStation™Network-server. Je kunt je trofeeën ook handmatig synchroniseren. Druk op de OPTIONS-toets tijdens het bekijken van (Trofeeën) en selecteer vervolgens [Synchroniseren met PlayStation Network].
  • Je PS4™-systeem geeft ook trofeeën weer die je hebt behaald tijdens het spelen van games op je PS Vita- en PlayStation®3-systeem. Dit doe je door je aan te melden bij je PS4™-systeem met behulp van dezelfde account die gekoppeld is aan je PS Vita- of PS3™-systeem.
  • Je kunt instellen wie je trofeeën kan bekijken. Raadpleeg "Privacy-instellingen" voor details.
  • Als jij als gast bent ingelogd bij het PS4™-systeem, moet je je aanmelden bij PlayStation™Network om je trofeeën op te slaan.
  • Je kunt trofeeën die geen prestatie aangeven verwijderen door op de OPTIONS-toets te drukken en vervolgens [Verwijderen] te selecteren.

Trofeeën vergelijken

Selecteer [Trofeeën vergelijken] en selecteer vervolgens de speler wiens trofeeën je wilt vergelijken met de jouwe.