PlayStation™Music gebruiken

PlayStation™Music is een muziekservice van PlayStation™Network. Met PlayStation™Music kun je gebruikmaken van Spotify®, de service voor muziekstreaming. Breng voor nadere details over Spotify® een bezoek aan deze website.

playstationmusic.com/spotify

  • PlayStation™Music is alleen in bepaalde landen en regio's en in bepaalde talen beschikbaar. Tevens verschillen de typen content en services die worden aangeboden van land tot land of van regio tot regio.
  • Sommige content en services worden uitsluitend te koop aangeboden. Voor details over aankopen in de PlayStation™Store raadpleeg je "Accountgegevens".

Luisteren naar muziek

Selecteer [Spotify] in het contentgebied. Als je Spotify® voor het eerst op je PS4™-systeem gebruikt, moet je je Spotify®-accountgegevens invoeren. Als je geen account hebt, volg je de instructies op het scherm om een account te maken.
Je kunt ook naar de muziek op de achtergrond luisteren tijdens het spelen van games of bij het gebruiken van applicaties zoals de internetbrowser.

  • Afhankelijk van de status van de applicaties of het systeem, is afspelen wellicht niet mogelijk.
  • Er wordt geen achtergrondmuziek tijdens gameplay opgenomen in videoclips.
  • Als je het afspelen wilt onderbreken, het volume wilt aanpassen of andere instellingen wilt wijzigen tijdens het afspelen van content, selecteer je [Spotify] in het snelmenu.

Spotify® Connect gebruiken

Als je de Spotify®-applicatie hebt geïnstalleerd op je smartphone of andere mobiele apparaat, kun je de functie Spotify® Connect gebruiken om een koppeling tot stand te brengen met je PS4™-systeem via hetzelfde netwerk. Hierdoor kun je je PS4™-systeem op afstand bedienen voor het afspelen van muziek van Spotify®. Breng voor nadere details een bezoek aan de website van Spotify®.

Je kunt ook je smartphone of andere mobiele apparaat gebruiken via een netwerk om een PS4™-systeem te starten dat via Spotify® Connect is gekoppeld. Selecteer [Spotify] in het contentgebied van je PS4™-systeem om instellingen voor het apparaat te configureren.