Chattranscriptie gebruiken

Tijdens een party kun je (PS4 Second Screen) gebruiken voor het volgende:

  • Weergave van de spraakchat van je party als tekst op je smartphone of andere mobiele apparaat.
  • Invoer van tekst op je smartphone of andere mobiele apparaat om deze hardop te laten voorlezen aan de andere deelnemers aan de party.

Deze functies zijn alleen beschikbaar op PS4™-systemen die in bepaalde landen of regio's worden verkocht. Ook wordt alleen de Engelse taal ondersteund.

Instelling

Download (PS4 Second Screen) vanuit Google Play™ of de App Store op je smartphone of andere mobiele apparaat en registreer vervolgens je apparaat op je PS4™-systeem. Zie "Verbindingsinstellingen voor de mobiele app" voor details over hoe je kunt registreren.

Chattranscriptie starten

Doe tijdens een party het volgende op je smartphone of andere mobiele apparaat.

1.
Maak verbinding met hetzelfde netwerk als je PS4™-systeem.
2.
Start (PS4 Second Screen).
Als je apparaat is geregistreerd op meerdere PS4™-systemen, selecteer je het systeem waarmee je verbinding wilt maken.
3.
Selecteer (Tweede scherm).
4.
Selecteer (Party).
Als een andere deelnemer aan de party spreekt, wordt de spraak op het scherm weergegeven als tekst. Als je tekst invoert en op de toets [Verzenden] drukt, leest het PS4™-systeem de tekst hardop voor aan andere spelers.
  • Selecteer het type stem waarmee het PS4™-systeem tegen andere deelnemers aan de party spreekt onder (Instellingen) > [Stemtype (PS4)].
  • Als meerdere spelers gaan deelnemen aan een party op één PS4™-systeem, wordt alleen de stem van de speler die als eerste aan de party deelneemt omgezet in tekst.