Content manager Assistent content manager installeren

Assistent content manager voor PlayStation® is een computerapplicatie voor dataoverdracht tussen uw systeem en een computer (Windows/Mac). U hebt Assistent content manager nodig om content of applicaties van uw systeem naar of van een computer te kopiëren, er een back-up van te maken of deze te herstellen. Al deze handelingen voert u uit via het systeem.

Assistent content manager installeren

Download Assistent content manager op de volgende website:
http://cma.dl.playstation.net/cma/
U vindt de installatieprocedure terug op de website.

Assistent content manager starten

Normaal wordt Assistent content manager automatisch gestart wanneer u uw computer opstart.

Windows:

Kijk bij de meldingen op de taakbalk of de applicatie geactiveerd is.

Om de applicatie handmatig te starten, klikt u op uw computer op [Starten] > [Alle programma's] > [Assistent content manager voor PlayStation®]. Wanneer de applicatie gestart is, wordt het bijbehorende pictogram weergegeven bij de meldingen op de taakbalk.

Mac:

Kijk of er een extra menu aanwezig is op de menubalk om na te gaan of de applicatie geactiveerd is.

Om de applicatie handmatig te starten, selecteert u [Ga] > [Applicaties] > [Assistent content manager] in de Finder. Wanneer de applicatie gestart is, wordt het bijbehorende pictogram als een extra menu weergegeven op de menubalk.

De mappen die geopend worden door het systeem controleren of wijzigen

U kunt zelf instellen welke mappen het systeem gebruikt voor elke applicatie.

Windows:

Om de mappen te controleren of te wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram voor Assistent content manager bij de meldingen op de taakbalk, en klikt u vervolgens op [Instellingen].

Mac:

Om de mappen te controleren of te wijzigen, klikt u op het pictogram voor Assistent content manager op de menubalk, en klikt u vervolgens op [Voorkeuren].

Assistent content manager updaten

De versies van Assistent content manager en de software van het systeem moeten compatibel zijn. Zorg er steeds voor dat u Assistent content manager en de systeemsoftware van het systeem updatet naar de recentste versie.
Als u het systeem aansluit op een computer met behulp van een USB-kabel en (Content manager) start op het systeem, gaat Assistent content manager automatisch op zoek naar een nieuwere softwareversie. U krijgt een melding als er een nieuwere versie beschikbaar is. Volg de instructies op het scherm om de software te updaten.

Om Assistent content manager te updaten, moet de computer aangesloten zijn op het internet.

Naar bovenkant pagina