near Eropuit-radar

Selecteer een gebeurtenis in de gebeurtenissenlijst op het scherm [Eropuit-geschiedenis] om informatie weer te geven over vrienden en andere spelers in uw nabije omgeving.

A )
Gebeurtenissenpictogram
Hier worden verschillende pictogrammen weergegeven voor gebeurtenissen die plaatsvinden op deze locatie.
U kunt sommige pictogrammen voor gebeurtenissen selecteren om opmerkingen van spelers die games spelen op deze locatie te bekijken.
B )
Aantal spelers ontmoet
Hier wordt het totale aantal gebruikers van een PS Vita-systeem weergegeven die u in de nabije omgeving hebt ontmoet. Alleen gebruikers die toegestaan hebben dat "near" hun locatiedata gebruikt, worden geteld.
C )
Ontmoette spelers
Hier worden de avatars weergegeven van maximaal 10 van de vrienden en spelers die zich het dichtst bij u in de buurt bevinden en die hun locaties en online-ID's hebben gedeeld. Selecteer een avatar om een lijst weer te geven met de games die een gebruiker recent heeft gespeeld (maximaal vijf titels) en de game-goodies die hij of zij geüpload heeft. Als u nogmaals de avatar selecteert, wordt het profielscherm van de gebruiker weergegeven en kunt u een vriendschapsverzoek versturen.
    • Wanneer er zich meer dan 10 spelers in de buurt bevinden, wordt er één (Speler)-pictogram weergegeven voor elke groep van 10 spelers.
  • Selecteer (Onontdekte game-goodies) om game-goodies die u nog niet ontvangen hebt te bekijken bij de speler.
D )
Uw eigen avatar
E )
(Plaatselijke lijst)
Selecteer dit pictogram om de score te bekijken van games die gespeeld werden door personen in de buurt van deze gebeurtenis.
F )
(Instellingen/help)
Selecteer (Instellingen/help) om uw bereik voor het delen van informatie in te stellen en om een beschrijving van het scherm te bekijken.

Lokale rangschikking

A )
(Aantal spelers)
Selecteer dit pictogram om een tabel weer te geven met het aantal spelers dat deze games speelt, te beginnen met de game die door het grootste aantal personen wordt gespeeld.
B )
(Waardering)
Selecteer dit pictogram om een tabel weer te geven met de algemene waardering voor deze games, te beginnen met de game met de hoogste algemene waardering. De algemene waardering wordt automatisch berekend op basis van de speelfrequentie en de gespeelde tijd.
C )
(Instellingen/help)
Selecteer (Instellingen/help) om uw bereik voor het delen van informatie in te stellen en om een beschrijving van het scherm te bekijken.