Word nu lid van PlayStation®Plus

PlayStation®Plus is een ledendienst voor PlayStation™Network.
Als lid van PlayStation®Plus kunt u bepaalde content aan speciale prijzen kopen, updatebestanden voor game- en systeemsoftware automatisch downloaden en genieten van andere extra functies.
U kunt een lidmaatschap voor PlayStation®Plus kopen via PlayStation®Store, net zoals u dat voor andere items zou doen.

Na het aankopen van een lidmaatschap voor PlayStation®Plus, wordt het pictogram (PlayStation®Plus) weergegeven naast uw avatar op uw profielscherm en naast functies of PlayStation®Store-content die exclusief bestemd zijn voor leden van PlayStation®Plus.

  • De inhoud en de soorten diensten zijn afhankelijk van het land of de regio. Ga voor meer informatie naar de volgende website.
    http://www.playstationplus.com/
  • Wanneer u op een apparaat zoals een PS3™-systeem een account hebt met een PlayStation®Plus-abonnement en u die account aan uw systeem koppelt, zijn de voordelen van PlayStation®Plus ook geldig voor uw systeem.

Functies voor automatisch updaten gebruiken

Als u een PlayStation®Plus-abonnement hebt, worden de updatebestanden voor applicaties automatisch gedownload en wordt uw trofee-informatie automatisch gesynchroniseerd met de PlayStation™Network-servers.

  • Om deze functie te kunnen gebruiken, tikt u op het selectievakje (Instellingen) > [Starten] > [PlayStation™Network] > [Instellingen voor automatisch updaten] > [Automatisch updaten] om de instelling in te schakelen.
  • Voor sommige diensten moet uw systeem verbonden zijn met het internet via een Wi-Fi-verbinding om automatisch updates te kunnen doorvoeren.

Opgeslagen data kopiëren naar de PlayStation™Network-servers

Als u een PlayStation®Plus-abonnement hebt, kunnen opgeslagen data voor games die u gespeeld hebt op uw systeem gekopieerd worden naar de PlayStation™Network-servers. Het is ook mogelijk om gekopieerde opgeslagen data te downloaden op andere PS Vita-systemen, PS TV-systemen of PS3™-systemen. Meer informatie vindt u onder "Opgeslagen data uploaden en downloaden".

Naar bovenkant pagina